یکشنبه، ۲۱ آذر ۱۳۹۵
۱۱:۲۹

حامیان فودنا

یکساله (شهریور94)

سرویس اختصاصی خبری، حلال صنایع غذایی

معاون رئیس جمهور از ورود ایران به مجمع بین المللی تایید صلاحیت خبر داد.
پیروز بخت گفت: 4 مولفه برای دریافت نشان کیفیت تعیین شده که یکی از این مولفه‌ها استاندارد است و مابقی شامل قیمت، سرعت و نوآوری می‌شود.
رئیس سازمان ملی استاندارد با تاکید بر اینکه در حوزه تجارت کالاهای حلال باید به صورت جدی وارد شویم گفت که سهم سالانه تجارت کشورهای اسلامی در حوزه حلال ۲۵۰۰ میلیارد دلار است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران گفت: سالانه ۲۵۰۰ میلیارد دلار تجارت برند حلال انجام می‌شود، اما سهم ایران در این حوزه نزدیک به صفر است. درصورتیکه همه کالاها و خدماتی که در ایران تولید و ارائه می شود حلال است اما چون برند حلال نداشتیم وارد بازار نشدیم...
ایران سالانه حدود ۶۰۰ میلیون دلار صادرات شیرینی و شکلات دارد و این در حالی است در مقابل، میزان واردات رسمی شیرینی و شکلات به ایران رقمی حدود سه میلیون دلار است. با این حال تولیدکنندگان شیرینی و شکلات معتقدند که بخش بزرگی از واردات را قاچاق تشکیل می‌د...
فعالیت‌های هفتمین همایش بین‌المللی مواد غذایی و محصولات حلال، از امروز، سوم‌ آبان‌ماه، در شهر «بروکسل»، پایتخت بلژیک آغاز می‌شود.
دبیرکل موسسه حلال جهانی گفت: چرخ صنعت غذا در کشور با صادرات غذای حلال تندتر خواهد چرخید.
رئیس اتاق ایران در دیدار با وزیر تجارت مالزی
وزیر تجارت خارجی مالزی که با هیات فعالان اقتصادی ایران کشور به تهران سفر کرده است، با غلامحسین شافعی دیدار کرد.
در دیدار رئیس و مدیر روابط بین الملل مراکز حلال ایران و اسپانیا ضمن تأکید برجایگاه موثر ایران به عنوان یکی از مهم ترین صاحبان نظر در مفهوم کاربردی محصولات حلال بر تبادل اطلاعات، تجارب و گسترش همکاری ها تأکید شد.
توسط سازمان ملی استاندارد ایران صادرشد :
نخستین پروانه کاربرد نشان حلال با حضور آیت ا... عالمی ، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی ، حجت الاسلام و المسلمین صالح آبادی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی و حجت الاسلام و المسلمین سوری مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در اداره...
دبیر کل موسسه حلال جهانی با اشاره به استقبال تولیدکنندگان داخلی از این برند بیان کرد: موسسه حلال جهانی در طول ۱۰ سال گذشته نزدیک به ۱۵۰۰ برند معروف کشور را به برچسب حلال مجهز کرده و هم‌اکنون این برندها با نشان حلال، محصول خود را در داخل و در خارج عرض...
عضو هیئت رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه عنوان حلال برکالاهای ایرانی ثبت شود تا بتوانیم دراین راستا صادرات موادغذایی حلال را با برندسازی بهینه ای به جریان بیندازیم،گفت:غیرمسلمانان هم علاقه بسیاری برای مصرف غذاهای حلال دارند.
رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: شورایی به ریاست وزیر صنعت،معدن و تجارت در خصوص سیاست گذاری برای حضور در جهانی محصولات حلال تشکیل شده تا سهم خود از این بازار پر درآمد را احیا کنیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه همه کالاها و خدمات باید با روش های شرعی تهیه شوند، گفت: این کار باید به صورت قانونمند صورت گیرد.
ظرفیت گردش مالی صنعت حلال در کشورهای اسلامی بیش از ۲۵۰۰ میلیارد دلار است که به گفته معاون سازمان ملی استاندارد اگر ایران تنها پنج درصد از این بازار را در اختیار بگیرد در آینده نزدیک نیازی به صادرات نفت نخواهیم داشت.
صنعت جهانی غذای حلال این روزها نه‌تنها در بین مسلمانان بلکه در کشورهای غربی نیز با استقبال زیادی مواجه شده است و انتظار می‌رود به یکی از پررونق‌ترین صنایع دنیا تبدیل شود .
همایش و نمایشگاه حلال در تایلند به منظور حمایت از محصولات حلال نمایشگاه با عنوان 'هپکس جهانی ۲۰۱۶'؛ در تایلند برگزار می شود.
جای خالی نشان (برند) و شرکت های ایرانی در نمایشگاه بین المللی حلال مسکو از دست دادن فرصتی شد که تکرار نشدن آن باید در دستور کار برنامه ریزان تجاری کشور و مسئولان شرکت های خصوصی قرار گیرد تا سهم خود را در این بازار جهانی سه هزار میلیارد دلاری افزایش د...
'مرضیه افخم' سفیر جمهوری اسلامی ایران در کوالالامپور روز سه شنبه خواستار استفاده از ظرفیت های ایران و مالزی در صنعت حلال و گام برداشتن دو کشور برای همکاری در جهت تبدیل شدن به قطب محصولات حلال شد.
«تولید حلال» اکنون به عنوان تجارتی مطلوب و پرسود در اقتصاد جهانی مطرح است و حجم فزآینده تقاضای آن در سراسر جهان نشان می دهد که ایران و کشورهای مسلمان باید نقش فعال تری در این زمینه ایفا کنند چرا که برگ برنده این تجارت جهانی «کشورهای اسلامی» هستند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان در ادامه جلسه علنی (سه شنبه 21/02/1395 ) جزئیات طرح اصلاح موادی از قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد را با 123 رای موافق، 7 رای مخالف، 4 رای ممتنع از 203 نماینده حاضر تصویب کردند.
در نشست نوزدهم اردی بهشت نود و پنج هیات وزیران با هدف صیانت از محصولات و خدمات حلال و هماهنگی اقدامات و فعالیت‌های دولت در زمینه نشان تجاری و برند حلال، با تشکیل «شورای سیاستگذاری و راهبری حلال» موافقت کرد.
اگر دستگاهی از حضور ناظران شرعی استفاده نکند، استاندارد مکلف است از دادن کد حلال به آنها خودداری کند، زیرا باید در آنجا ناظر شرعی وجود داشته باشند تا بتوانیم به مردم ۱۰۰ درصد اطمینان را بدهیم این غذا چه در داخل و خارج کشور حلال است.
مدیر کل فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: بررسی حلیت و شرعی بودن تمامی فرآورده های سلامت در موسسه موضوع شناسی فقهی در قم صورت می گیرد و نتیجه آن به ما ابلاغ میشود و ما از نتیجه آن بهره برداری و استفاده می کنیم.
رئیس مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به برخی اظهار نظر های غیر کارشناسانه در حوزه حلال مطالبی ارائه نمود.
معاون پژوهشی مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: واردات فرآورده های خوراکی به کشور با نظارت های فنی، بهداشتی و حلیت سازمان غذا و دارو صورت می گیرد.
محمدرضا کرباسی مدیرکل مرکز تحقیقات و اطلاع رسانی اتاق اسلامی (ایکریک):
در دیدار هیات مالزیایی با مدیرکل مرکز تحقیقات و اطلاع رسانی اتاق اسلامی (ایکریک) که 11 اسفند 1395 در دفتر این مرکز برگزار شد، محمدرضا کرباسی ضمن خوشامدگویی به هیات مذکور شمایی از سازمان ، پیشینه و فعالیتهای ایکریک طی 8 سال گذشته و اجرای طرحهای مختلف ...
در پی نشست و تفاهم با مرکز حلال دبی، لوگوی "حلال جهانی" از موسسه "حلال جهانی" به رسمیت و ثبت و تنها لوگوی معتبر برای صدور محصولات حلال ایران به دبی شناخته شد.
مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ضمن ارائه توضیحاتی درباره حلال یا حرام بودن دو محصول "کریل" و "رنگ کارمن"، گفت: برخی افراد اطلاعات غلط به مردم می‌دهند. طبق آخرین اطلاعات ما "کریل"، میگو نیست و اکنون بر اساس محصو...
معاون پژوهشی مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، گفت: موسسه حلال جهانی مجوز مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو را اخذ نکرده است.
کلیه واحدهای تولیدی و خدماتی که نشان جهانی حلال را دارند می توانند فایل تبلیغاتی محصولات خود را برای موسسه ارسال نمایند تا موسسه، آنها را در دو نمایشگاه حلال مالزی (Mihas) و دبی (Gulfood) به نمایندگان کشورهای جهان معرفی نماید.
دبیرکل موسسه بین‌المللی حلال جهانی:
عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه بین‌المللی حلال جهانی گفت: رنگ‌های «کارمن»این ماده یکی از رنگ‌های پرکاربرد در صنایع غذایی است و جزو رنگ‌های طبیعی است که در دنیا طرفداران بسیاری دارد اما وقتی وارد کشور ما شد، بر اثر ساده‌اندیشی برخی، این مسئله مطرح شد ک...
بهروز جنت رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و داروی کشور ورود هرگونه مواد غذایی با منشاء حیوانی حرام به کشور را تکذیب کرد.
نمایشگاه دستاوردهای “محصولات سلامت حلال” در مرکز نمایشگاه های بین المللی شهرداری تهران از ۱۳ تا ۱۶ بهمن ماه ۱۳۹۴ برگزار می شود.
مدیر روابط عمومی نخستین نمایشگاه معرفی دستاوردهای محصولات سلامت حلال ، درباره برگزاری این نمایشگاه گفت: در راستای آشنایی با برند حلال، این نمایشگاه 13 تا 16 بهمن‌ماه سال جاری در محل بوستان گفتگوی تهران برگزار می‌شود.
حضور در سیزدهمین نمایشگاه بین المللی محصولات و مواد غذایی حلال مالزی (MIHAS 2016) برای مشارکت کنندگان حضوری متفاوت در قالب برند حلال و موثرترین و عملی ترین روش عرضه کالا توسط تولیدکننده به مخاطب و گروه هدف خواهد بود.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران و مدیرکل استاندارد پاکستان، برنامه اجرای تفاهمنامه دوجانبه منعقدشده در سال گذشته درباره استانداردسازی ، کنترل کیفیت، تدوین استاندارد، آزمون تایید صلاحیت، اندازه شناسی، ارزیابی انطباق و همکاری های منطقه ای و بین المللی ...
مشاور عالی سازمان ملی استاندارد ایران:
مشاور عالی سازمان ملی استاندارد ایران در حاشیه بازدید هیات تجاری پاکستان از کارخانه لینانیک گفت: سازمان ملی استاندارد به صورت فعال در سطح سازمان همکاری های اسلامی (O.I.C) بحث استاندارد برای غذای حلال را پیگیری می کند.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: بخش کشاورزی در صورت تهیه الزامات و امکانات قادر به قابلیت تامین 30 درصد غذای حلال جهان، فراهم کردن زیرساخت ها و مدیریت سالیانه اشتغال یک میلیون نفر است.
سومین نمایشگاه بین المللی خشکبار ، آجیل ، میوه های خشک و صنایع وابسته از 12 تا 15 دی ماه در نمایشگاه بین المللی تهران، ظرفیت های این صنعت کشور را به نمایش در می‌آورد
نمایندگان سازمان ملی استاندارد ایران در کنفرانس حلال اعضای موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای اسلامی(SMIIC) در کوالالامپور شرکت کردند.
رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: توجه به حساسیت های استراتژیکی که در خصوص موضوع فرآورده های حلال وجود دارد و نیز تاثیری که جمهوری اسلامی ایران در اعتلای نام اسلام ناب محمدی در جهان داشته و دارد، مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران از پ...
رستوران نایب با 130 سال سابقه و رستوران سنتی باغ صبا به عنوان شاخص ترین مجموعه های رستورانی در پایتخت فعالیت می کنند که در این فرصت کلیپی از این دو مجموعه را تقدیم حضور می کنیم
دبیرکل موسسه حلال جهانی، با تاکید بر داشتن برند حلال برای کالاهای صادراتی گفت: باید صادرات کالاهای ایرانی با برند حلال را داشته باشیم در این صورت در رقابت با دیگر تولیدکنندگان حلال کم نمی آوریم.
رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو در خصوص از اصلی ترین مواد تشکیل دهنده نوشابه های انرژی زا بنام " تورین" و برخی اظهار نظرها در خصوص هشدارهای عدم مصرف برخی محصولات متخلف مطالبی ایراد نمود.
به دنبال انعقاد تفاهم نامه دو جانبه موسسه جهانی حلال وابسته به مرکز تحقیقات و اطلاع رسانی اتاق اسلامی و شورای فتوای اروپا در حلال برای صدور گواهی حلال در حوزه اروپا، فاز اجرای آن به صورت رسمی و با امضای توافقنامه چارچوب عملیاتی آغاز شد.
نمایشگاه بین المللی گردشگری حلال (WHTS15) در فاصله 21-19 اکتبر 2015 (29-27 مهرماه 94) در محل نمایشگاه بین المللی ابوظبی برگزار شد.
ابتکار بسیار جالب برای سفارش غذا در رستوران به سبک کلیپ شوی
محمد کریمی مدیرعامل مجموعه ماسترفوده:
به گزارش فودنا، محمد کریمی در رونمایی آدامس بایودنت، اولین محصول بزرگترین و مجهزترین کارخانه تولید آدامس خاورمیانه، هدف از سرمایه گذاری سنگین در این حوزه را کمک به اقتصاد و ایجاد اشتغال در کشور دانست.
دکتر عبدالحسین فخاری، دبیرکل موسسه بین المللی حلال جهانی
بازار غذای حلال یکی از بسترهایی است که صنایع غذایی کشورمان می‌تواند با حضور در آن ارزآوری قابل توجهی به کشور داشته باشد. جمعیت بیش از یک میلیارد نفری مسلمانان جهان و صنعت پیشرو و موفق غذا در ایران، فرصت مساعدی در اختیار فعالان صنعت غذایی قرار داده اس...