پنج شنبه / ۲۶ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۰:۰۸
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۷۲۶۳۲
گزارشگر : ۱۰۰۶
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
نائب رئیس اتاق بازرگانی مازندران:

قیمت تمام شده تولید مرغ در مازندران باعث توقف صادرات شده است

به گزارش فودنا، نائب رئیس اتاق بازرگانی مازندران یکی از دلائل عدم صادرات مرغ از استان را قیمت بالای تمام شده تولید مرغ در مازندران عنوان کرد.

امیر میران آملی با اشاره به اینکه آمل تنها شهرستان بدون سرمایه گذار خارجی است که در بخش تولیدات صنعتی و کشاورزی پیشرفت خوبی دارد، ادامه داد: بیشتر از ۴۷ درصد واحد های صنعتی استان مازندران در آمل مستقر است.
نائب رئیس اتاق بازرگانی مازندران اظهار داشت: در چهار ماهه اول سال ۹۶ صادرات استان مازندران با کاهش مواجه بود اما در شهرستان آمل صادرات افزایش داشت.
میران آملی از دریافت پروانه احداث ساختمان اتاق بازرگانی در آمل خبر داد و افزود: زمینی به مساحت هزار و ۵۰۰ متر مربع در بلوار منفرد نفرد نیاکی آمل با تلاش نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی تهیه شد و کلنگ ساخت این مهم در هفته دولت به زمین زده خواهد شد.
نائب رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به سفر اخیر سفیر جمهوری ارمنستان در ایران به استان مازندران بیان کرد: جمهوری ارمنستان از زمان های دور با ایران اسلامی رابطه خوبی داشتند و این کشور از سال ۲۰۰۰ میلادی جزو اتحادیه اوراسیا است که این مهم می تواند دروازه ورود استان مازندران به کشور های اروپا باشد.
میران آملی ادامه دا: سفیر جمهوری ارمنستان آمادگی همکاری خود را با استان مازندران اعلام کرد و شروع همکاری باید با تلاش دولت شروع شود که ما منتظر خبرهای خوش هستیم.
وی با اشاره به ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت دست رنج کشاورزان گفت: سال گذشته دولت واردات برنج را کنترل کرد که این مهم موجب افزایش قیمت برنج و اشتغال پایدار برای کشاورزان شد.
نایب رئیس اتاق بازرگانی مازندران با بیان اینکه زمان ممنوعیت واردات برنج در سال جاری به مدت یک ماه تمدید شد، افزود: کشت مجدد برنج یک سری مشکلاتی مانند ضربه به آب های زیر زمینی وارد می کند که باید به این مهم بیشتر توجه شود.
وی به یک سری از مشکلات بسته رونق تولید که به واحد های صنعتی و کشاورزی پرداخت شد اشاره کرد و گفت: اکثر واحد هایی که تسهیلات رونق تولید را دریافت کردند ابتدا معوقات مجموعه خود به دولت را در سازمان امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی پرداخت کردند که بخشی از تسهیلات دریافتی به دولت باز گردانده شد.
میران آملی گفت: سال جاری برای ارائه تسهیلات بسته رونق تولید تصمیم مبنی بر این شد که واحد هایی که معوقات بانکی دارند را تسهیلات تعلق نمی گیرد و واحد هایی که فعالیت دارند تسهیلات دریافت کنند.
وی با بیان اینکه استان مازندران تا پایان سال ۹۴ صادرات مرغ به کشور های عراق و سوریه انجام میداد اما به دلیل شیوع آنفلوآنزا این صادرات متوقف شد، ادامه داد: در حال حاضر قیمت های تمام شده مرغ بالا است و امکان صادرات وجود ندارد و تا آبان ماه قیمت گوشت مرغ کاهش می یابد.
میران آمل با اشاره به اینکه مازندران قطب تولیدات گوشت مرغی است، افزود: در مازندران سالانه ۲۰۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می شود که در مازندران ۲ هزار و ۳۰۰ مرغدار داریم.
/مهر

(پنج شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۶) ۱۰:۰۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها