بر اساس یک مطالعه حیوانی، گرم کردن مجدد روغن پخت و پز ممکن است تخریب عصبی را افزایش دهد.
پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در ارتباط با زمان و مقدار مصرف آجیل، نکاتی را متذکر شد.
پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
نتایج تحقیقات نشان میدهد که مصرف روزانه سرکه به افراد دارای اضافه وزن کمک میکند تا هشت کیلوگرم وزن کم کنند.
پنج شنبه ۰۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد پسرانی که مقدار زیادی نوشابه شیرین گازدار و آبمیوه می نوشند در آینده بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند.
سه شنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
سرپرست اداره کل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، اولویت این اداره کل در ایام نوروز را، مدیریت مطلوب شیرخشک عنوان کرد.
سه شنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، جایگزینی شیرینی و آجیل شور با میوه خشک را معقول دانست.
سه شنبه ۰۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نکات تغذیه ای در مورد روزه داری مبتلایان به چربی خون را تشریح کرد.
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰
استاد تغذیه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نسبت به افزایش وزن روزه داران به دنبال مصرف زولبیا و بامیه در ساعات افطار تا سحر هشدار داد.
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹
برخی شواهد معتبر وجود دارد که از رابطه بین مصرف ماست و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ حمایت می کند، اما این شواهد محدود است.
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
رئیس اداره شیرخشک سازمان غذا و دارو، از اضافه شدن امکان جستوجوی شیرخشک معمولی به سایر شیرخشک های مصرفی نوزادان در سامانه تیتک خبر داد.
یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۹:۵۷
دانشمندان مدتها است متوجه شدهاند افرادی که غذای سالم میخورند، با افزایش سن، مغز سالمتری دارند، از جمله احتمال ابتلا به زوال عقل در آنها کاهش می یابد.
یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۸:۲۶
پیروی از یک الگوی غذایی متنوع و متعادل در ماه رمضان به منظور حفظ سلامت بدن با محدود کردن غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند و نمک زیاد از جمله توصیههای اکید متخصصان برای ایام روزهداری است.
شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
در هنگام روزهداری باید از تمام گروههای مواد غذایی به صورت متعادل و به میزان موردنیاز روزانه مصرف کنیم تا دچار کمبود پروتئین و ریزمغذیهای دریافتی نظیر املاح و ویتامین نشویم.
شنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۸:۳۷
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه، با اشاره به اینکه تولید نان سالم نیازمند ارتقای فناوری و پژوهش است، خواستار مشارکت بیشتر شرکتهای دانشبنیان با هدف ارتقای سطح سلامت نان شد.
جمعه ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۷:۱۲
مدیرکل فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو، بر استمرار تولید و توزیع شیرخشک در تعطیلات نوروزی تاکید کرد.
جمعه ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۷:۱۰
دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نکاتی را درباره افطار و شام روزه داران متذکر شد.
پنج شنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۱
مدیرکل آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو، نکات کلیدی در مورد سلامت آجیل شب عید عنوان کرد؛
پنج شنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸
روغن زیتون که اغلب بهعنوان طلای مایع شناخته میشود، یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی مدیترانهای است که برای هفت سال متوالی بهعنوان بهترین رژیم غذایی انتخاب شده است.
چهارشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۸:۵۹
رئیس اداره امور فراورده های غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: فرآورده های غذایی دارای تولیدات داخل، مجوز واردات نمی گیرند.
سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۹:۵۵
عضو هیئت علمی تغذیه پژوهشکده سرطان معتمد با اشاره به اهمیت روزهداری، گفت: ماه رمضان فرصتی برای بهبود سلامتی و حذف عادت های غذایی غلط است.
سه شنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۷:۱۹
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به مصرف بالای نان در کشور اشاره کرد و گفت: ایران بزرگ ترین مصرف کننده نان در جهان است، در ایران مردم بین ۳۷ تا ۴۰ درصد از نرم جهانی بیشتر نان مصرف میکند.
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۶:۵۴
رییس سازمان غذا و دارو گفت: باید با سازوکارهایی، رغبت مردم برای استفاده از نان سبوسدار و سالم را بیشتر کنیم.
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۶:۵۲
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، توصیه های تغذیه ای برای روزه داران ارایه داد.
دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۶:۵۰
شواهد بیشتری اثرات سلامتی تغذیه با شیر مادر و دوز یادآور واکسن کووید را تقویت می کند، به نظر می رسد مادران شیرده و واکسینه شده آنتی بادی های ضد کووید را به نوزادان خود منتقل می کنند.
یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۸:۰۳
کارشناس فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو کامل گفت: پروانه تولید آرد کامل، نشانگر بهترین کیفیت نان است.
یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۷:۵۸
یک مطالعه جدید نشان می دهد که نوشیدن نوشابه های گازدار– قندی یا رژیمی– خطر ابتلا به ضربان نامنظم قلب موسوم به فیبریلاسیون دهلیزی را در افراد افزایش می دهد.
یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۷:۵۴
یک متخصص تغذیه، همسویی طب ایرانی و طب نوین را با استانداردسازی مستندات علمی طب ایرانی امکانپذیر دانست.
شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۰
استاد دانشگاه و پژوهشگر طب ایرانی، از مطالعات مشترک طب سنتی و علم تغذیه نوین خبر داد.
شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ۳۰ درصد نان مصرفی در کشور، دورریز می شود.
شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۷:۵۲
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، به تشریح وضعیت شیوع چاقی در ایران پرداخت.
شنبه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۷:۵۰
داده های جدید دولت آمریکا نشان می دهد که مرگ و میر ناشی از الکل در سالهای اخیر به شدت روند صعودی داشته و در زنان به مراتب بیشتر از مردان بوده است.
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۶:۴۹
رییس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، با تاکید بر دقت مسئولان فنی شرکتهای محصولات سلامت محور در حوزه حلال، گفت: مسئولان فنی باید مراقب مواد اولیه ای باشند که وارد کارخانه می شود.
سه شنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۶:۴۶
مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور با اشاره به خواص و تاثیر قهوه بر سلامت به موارد ممنوعیت مصرف آن اشاره کرد.
دوشنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۷:۳۸
معاون اداره کل فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به پیچیدگیهای تقلب در حوزه غذا، گفت: تقلب بیشتر در مواد غذایی گران قیمت و کمیاب مشاهده می شود.
شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۱
بر اساس یک مطالعه جدید، یک ماده نگهدارنده رایج که در محصولات غذایی از ماءالشعیر گرفته تا سوسیس و پنیر استفاده میشود، پتانسیل تعامل با میکروبیوم روده انسان را به روشهای غیرمنتظره و شاید مضر دارد. جدیدترین یافتههای محققان دانشگاه شیکاگو و دانشگاه ...
شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۸:۵۹
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه در فصل سرد سال امکان ابتلا به عفونتهای تنفسی افزایش می یابد، بر ضرورت مصرف آنتی اکسیدان کافی به منظور تقویت ایمنی بدن تاکید کرد.
چهارشنبه ۰۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۶:۴۵
سدیم یک ماده معدنی است که بدن برای عملکرد خوب به آن نیاز دارد. وقتی سدیم را با ماده معدنی کلرید ترکیب می کنید، این دو ماده نمک خوراکی را میسازند.
سه شنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۷:۰۵
یک مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم غذایی افراد می تواند بر خطر اختلال خواب موسوم به آپنه انسدادی خواب تأثیر بگذارد.
سه شنبه ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۷:۰۳
نیاسین یک ویتامین B ضروری است، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف بیش از حد آن ممکن است به قلب آسیب برساند.
جمعه ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۸:۳۱
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: پس از مناقشه غلات در جنگ اوکراین، حکمرانی غذا به یک ابزار جدی تجاری سیاسی تبدیل شده و بسیار مهم است.
جمعه ۰۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۸:۲۴