• اسلایدر1
  • اسلایدر نشریه شهد
  • بیست و دومین نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات تهران
Loading
آلبوم تصاویر
آلبوم تصاویر فعالیت های انجمن صنفی صنایع بیسکویت شیرینی و شکلات مشاهده بیشتر
اخبار صنعت

اخبار صنعت

دسته بندی اخبار سایت انجمن مشاهده بیشتر
نمایشگاه شیرینی و شکلات
سایت رسمی نمایشگاه بین المللی شیرینی و شکلات تهران (IRANICF) مشاهده بیشتر
نشریه انجمن شیرینی و شکلات
دانلود نشریه تخصصی صنایع بیسکویت شیرینی و شکلات (شهد) مشاهده بیشتر

اخبار و اطلاعیه‌ها

اخبار صنعت و اقتصاد

شکوفایی زنجیره های تأمین، تولید و فروش در گروه صنعتی مینو
نام «مینو» از دیرباز تا کنون با فزهنگ عموم مردم ایران گره خورده است؛ برندی صاحب نام و نیک جایگاه در بین تمام مردم ایران، که صاحبِ مطرح ترین برندهای شیرینی و شکلات ایران می باشد.

تغذیه و سلامت

شکلات مملو از کافئین نیست!
برخلاف باور متداول، شکلات مملو از از کافئین نیست. یک شکلات معمولی حاوی ۹ میلی‌گرم کافئین و یک شکلات تلخ کوچک حاوی ۳۱ میلی‌گرم است. البته این میزان سنجش در مقیاس با لیوان‌های بزرگ قهوه موجود در کافه‌ها است. درست است که هرچه شکلات تلخ‌تر باشد میزان کافئین موجود در آن بیشتر است اما نه به اندازه‌ای که اغلب مردم باور دارند. افراد مبتلا به دیابت نباید شکلات مصرف کنند؟ لازم نیست افردای که مبتلا به دیابت هستند مصرف شکلات را قطع کنند.

اخبار دیگر رسانه‌‎ها

تبریک کسب نشان مقام امین الضرب به جناب آقای رسول بیوک از سوی انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات"
انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات کسب مقام امین الضرب 1402 برای جناب آقای رسول بیوک مدیرعامل آیدین را تبریک گفت
  • نمایشگاه شیرینی و شکلات 2018

  • نمایشگاه شیرینی و شکلات 2018

  • نمایشگاه شیرینی و شکلات 2018

Loading

مقالات و یادداشت‌ها

افزایش قیمت بنزین و چشم اندازهای صنعت
صنعت طی یکسال و نیم اخیر روزهای پرتلاطم و پر از مشکلاتی را سپری کرد و کم کم داشت به شرایط عادی‌تری نسبت به یکسال و نیم قبل می‌رسید که شوک افزایش قیمت بنزین همه‌ی معادله‌های بازار را بهم ریخت گرچه مسئولان از تاثیر کم این افزایش قیمت بر صنعت لب به سخن گشودند ولی تجربه نشان داده که بازار نمی‌تواند دستوری کنترل شود مشاهده کنید
۲۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۱
اهمیت و نقش شبکه «توزیع مویرگی» در سازمان‌های فروش
در سال‌های اخیر، توسعه رقابت میان شرکت‌های پخش سبب گردیده است که مشتری نقش پراهمیت و فعال‌تری را نسبت به قبل داشته باشد؛ درنتیجه شرکت‌ها به دنبال ایجاد رضایت و به دنبال آن، وفاداری مشتری می‌باشند. مشاهده کنید
۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۹
بررسی استفاده از پوسته دانه کاکائو بعنوان محصولی با ارزش افزوده
محصولی که با استفاده از کاکائو تهیه می گردد، شکلات نامیده می شود. شکلات در واقع نوعی امولسیون است که در آن فاز مـایع را کره کاکـائو و فـاز پراکنـده را ذرات پـودر کاکـائو و شـکر تـشکیل می دهند. تولید شکلات بدون کاکائو امری غیر ممکن است. پودر کاکائو و کره کاکائو از دانه‌های میوه درخت کاکائو (تئوبروما) تهیه می‌شود. مشاهده کنید
۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۳