(یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۶) ۱۰:۴۰

دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران مطرح کرد

تولیدکنندگان؛ گرفتار تسهیلات با بهره بالا

محمدرضا مرتضوی دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران درخصوص مشکلاتی که تسهیلات با بهره‌های غیرمنطقی برای تولیدکنندگان ایجاد کرده، گفت: ایجاد یک میلیون شغل در سال که در دستور کار دولت قرار گرفته به راحتی ممکن نیست و برای آن باید به بخش تولید بیشتر توجه شود اما صرف شعار دادن، نمی‌توان به افزایش تولید و اشتغال امیدوار بود.
محمدرضا مرتضوی رییس خانه صنعت و معدن استان تهران درخصوص مشکلاتی که تسهیلات با بهره‌های غیرمنطقی برای تولیدکنندگان ایجاد کرده، گفت: ایجاد یک میلیون شغل در سال که در دستور کار دولت قرار گرفته به راحتی ممکن نیست و برای آن باید به بخش تولید بیشتر توجه شود اما صرف شعار دادن، نمی‌توان به افزایش تولید و اشتغال امیدوار بود.
وی افزود: این امر مشارکت و همکاری تمام دستگاه‌های اجرایی و قانونگذاری را می‌طلبد و همه مسوولان چه در مجلس، چه در قوه مجریه و قضاییه باید برای رفع مشکلات تولید اهتمام ورزند. مرتضوی تصریح کرد: هنوز هم تعدادی از همکاران، ما را به علت بدهی بانکی از کارخانه راهی زندان می‌کنند، چراکه تولیدکنندگان گرفتار بهره‌های 20 تا 30درصدی شده‌اند. یک واحد تولیدی از کجا می‌تواند این مطالبات را پرداخت کند اما به دلیل نیاز به نقدینگی برای ادامه حیات خود در صنعت، مجبور به اخذ این وام‌ها شده است. وی با اشاره به وضعیت نه چندان مطلوب اقتصادی اظهار داشت: همه استحضار دارند که جامعه در رکود است و بسیاری از پروژه‌های عمرانی به‌دلیل نداشتن بودجه مورد نیاز متوقف شده‌اند، در چنین شرایطی تولیدکننده موظف است زیر بار فشار بدهی‌های سنگین بانکی باشد، در حالی که مطالبات خودشان در جای دیگر وصول نمی‌شود.
مرتضوی ادامه داد: در واقع تولیدکننده با حجم قابل‌توجهی چک برگشتی مواجه بوده و از طرفی موظف به پرداخت بدهی‌های بانکی است که در نهایت یا ورشکسته می‌شود یا راهی زندان خواهد شد. رییس خانه صنعت و معدن استان تهران با بیان اینکه تعداد زیادی از تولیدکنندگان با مشکلات قضایی مواجه شده‌اند، گفت: بسیاری از همکاران ما با مراجعه به ستادهای رفع موانع تولید از دیون زیادی که به بانک‌ها باید پرداخت کنند گلایه داشته و خواستار رفع آنها هستند.
وی در پایان بیان کرد: ما خواستار بخشودگی بدون قید وشرط جرایم و بهره‌های مرکب هستیم، چراکه هم از نظر فقه اسلامی حرام بوده و هم نفس اقتصاد را بریده است و برای جان گرفتن تولید باید این امر محقق شود.

©www.foodna.com ---

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شبکه خبری صنایع غذایی ایران می باشد.