(یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۸۹) ۱۰:۰۳

معرفی جدیدترین و جامع ترین کتاب طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی)

به گزارش فودنا ، کتاب طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی) دکتر عسگر فرحناکی(عضو هیات علمی بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز)مهندس محسن گواهیان هم اکنون در سراسر ایران موجود است.

معرفی کتاب طراحی کارخانه های صنایع غذایی (اصول و مبانی) برای مهندسین علوم و صنایع غذایی، مهندسین شیمی و مکانیک، مهندسین طراح و سازندگان خطوط تولید مواد غذایی 

 نویسندگان:دکتر عسگر فرحناکی(عضو هیات علمی بخش علوم و صنایع غذایی دانشگاه شیراز)مهندس محسن گواهیان    اصول طراحی کارخانه های صنایع غذایی دربرگیرنده علوم مختلفی از جمله مبانی طرح ریزی واحدهای صنعتی ارائه شده در رشته مهندسی صنایع، اطلاعات و مباحث تکنولوژیکی و تولید در صنایع غذایی و اقتصاد تولید و مهندسی است. طراحی صحیح یک کارخانه صنایع غذایی را می توان از ملزومات موفقیت و حیات اقتصادی آن واحد تولیدی در طی سالیان متمادی دانست. از طرف دیگر طراحی غیر اصولی یک کارخانه صنایع غذایی با افزایش هزینه های تولید، هزینه های حمل و نقل، هزینه های انبارداری، ضایعات و ... قیمت تمام شده واحد محصول تولیدی را به اندازه ای بالا می برد که توان رقابت در بازار فروش را نداشته باشد. 

درس اصول طراحی کارخانه های صنایع غذایی یکی از دروس اصلی و اجباری رشته علوم و صنایع غذایی می باشد و  با توجه به اهمیت بالای طراحی صحیح کارخانه های صنایع غذایی، عدم وجود یک منبع واحد و لزوم جمع آوری مطالب این درس از منابع مختلف علمی و احساس نیاز به معرفی اصول علمی طراحی کارخانه های صنایع غذایی به کارشناسان و مهندسین صنایع غذایی، مهندسین شیمی و مکانیک، دانشجویان دوره های کارشناسی و تکمیلی رشته های مهندسی صنایع غذایی، سایر رشته های مرتبط و طراحان دستگاه های صنایع غذایی، تصمیم به نگارش کتاب حاضر گرفته شد. لازم به ذکر است که مطالب ارائه شده در این کتاب در بر گیرنده تمامی سرفصل های درس اصول طراحی کارخانه های صنایع غذایی می باشد   

  کتاب حاضر در پانزده فصل تنظیم گردیده است. در فصل اول: مقدمه ای بر طراحی کارخانجات مواد غذایی، فصل دوم: اهمیت و ساختار صنایع فراوری مواد غذایی در جهان، فصل سوم: زمین و طراحی ساختمان کارخانه، فصل چهارم: کلیات طراحی کارخانه های فراوری مواد غذایی، فصل پنجم: اصول طراحی بهداشتی کارخانه های فراوری مواد غذایی، فصل ششم: ویژگی های مواد مورد استفاده در ساخت خطوط تولید مواد غذایی، فصل هفتم: انتقال مواد: سیستم های حمل و نقل و نقاله ها، فصل هشتم: بخار آب در فراروی مواد غذایی، فصل نهم: آب و سیستم های فاضلاب، فصل دهم: مهندسی روشنایی در صنایع غذایی، فصل یازدهم: تمیز کردن و نظافت کارخانجات صنایع غذایی، فصل دوازدهم: ایمنی کار در صنایع غذایی، فصل سیزدهم: خوردگی، فصل چهاردهم: بهداشت کارکنان، فصل پانزدهم: اقتصاد مهندسی صنایع غذایی ارائه گردیده است. این کتاب 400 صفحه است و در 1000  نسخه توسط انتشارات ارم- شیراز  در تابستان  1389 به چاپ رسیده است. این کتاب در کتابفروشی های معتبر سراسر کشور موجود است

 و علاقمندان جهت تهیه این کتاب می توانند با انتشارات ارم شیراز (0711-6462058)، مرکز نشر دانشگاه شیراز  (0711-6279671) و یا جهت خرید کتاب به صورت مستقل باشماره تلفن 09174171039 تماس حاصل نمایند.

 جهت خرید اینترنتی این کتاب به سایت www.foodspot.ir مراجعه شود.


©www.foodna.com ---

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شبکه خبری صنایع غذایی ایران می باشد.