وی با بیان این مطلب که پرداخت تسهیلات به واحدهای خبازی در کارگروه آرد و نان استان به ریاست استاندار تصویب و توسط معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مورد تاکید و پیگیری قرار گرفت؛ افزود: تاکنون ۱ هزار و ۲۳۳ نفر از خبازان استان برای پرداخت تسهیلات به بانک سپه معرفی شدند که ضرورت ایجاب می نماید شعب بانک سپه با هماهنگی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان نسبت افزایش سرعت فرایند پرداخت تسهیلات اقدام نمایند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری تصریح کرد: با توجه به اینکه کاهش ضایعات، افزایش شاخص های بهداشتی، ارتقای کیفیت نان و کاهش هزینه خبازان منوط به بهسازی و نوسازی نانوایی ها می باشد لذا همراهی با خبازان از طریق اجرای بسته های حمایتی می تواند کمک شایان توجهی در تحقق اهداف و ارتقا سلامت جامعه نماید از این رو همراهی بانک سپه در قبول ضمانت های زنجیره ای و یا تنها یک ضامن معتبر مورد تاکید می باشد.
مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری استفاده از اعتبار سهمیه ارد اختصاصی به واحدهای خبازی را یکی از مهمترین ابزار در تضمین همراهی خبازان در بازپرداخت تسهیلات عنوان کرد و گفت: در حال حاضر تمامی واحدهای خبازی استان اعم از واحد یارانه ای درجه ۱ و ۲ می توانند با مراجعه به اتحادیه ها و یا نمایندگی اداره کل غله و خدمات بازرگانی در سراسر استان جهت دریافت تسهیلات اقدام نمایند.