یکشنبه / ۲۷ مهر ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۲
سرویس : شیرینی و شکلات
کد خبر : ۹۷۵۵۹
گزارشگر : ۳۵۱۶
دنیای اقتصاد
سرویس شیرینی و شکلات

کمبود مواد اولیه شیرینی‌فروشان

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه قنادی تهران از کمبود و گرانی مواد اولیه موردنیاز و تاثیر آن بر صنف متبوع خود ابراز نگرانی کرد.

علی بهرمند گفت: «قنادی‌ها و شیرینی‌فروشی‌ها با مشکل کمبود و افزایش شدید قیمت مواد اولیه مواجه هستنند و این مسائل باعث تعطیلی برخی از واحدها شده است. ماه گذشته هر حلب روغن ۱۶ کیلویی به قیمت ۱۵۰ هزار تومان عرضه می‌شد، اما اکنون قیمت این کالای مصرفی مخصوص شیرینی‌پزها به ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته ضمن اینکه در بازار کاملا نایاب شده است. قیمت هر کیسه آرد ۴۰ کیلویی مخصوص شیرینی‌پزی نیز ماه گذشته ۱۵۰ هزار تومان بود که در ماه جاری با ۹۰ درصد افزایش قیمت آن به ۲۸۰ هزار تومان رسیده است. همچنین پودر کاکائو و پودر نارگیل ۲۰۰ درصد گران شده است. از این‌رو فعالان صنف قنادی و شیرینی‌پزی با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند.»

(یکشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۹) ۰۸:۵۲

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها