شنبه / ۱۹ مهر ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۷
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۹۷۴۱۹
گزارشگر : ۳۵۱۶
دنیای اقتصاد
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

علت افزایش قیمت سوسیس و کالباس

رئیس اتحادیه فروشندگان فرآورده‌های گوشتی(سوسیس، کالباس و همبرگر) تهران در خصوص افزایش قیمت این محصولات در ماه‌های اخیر صحبت کرد.

مصطفی معروف‌خانی با بیان اینکه هیچ کارخانه تولید سوسیس و کالباس غیراستانداردی در استان تهران نداریم، گفت:«خوشبختانه تولید سوسیس و کالباس در تمام ۱۰ کارخانه تولیدی این محصولات در استان تهران و کارخانه‌های دیگر در سطح کشور با نظارت دقیق بازرسان وزارت بهداشت انجام می‌شود و علاوه بر این، مهندسان صنایع غذایی و یک دکتر نیز در این کارخانه‌ها، بر تولید کیفی این فرآورده‌ها نظارت می‌کنند.»
رئیس اتحادیه فروشندگان فرآورده‌های گوشتی تهران با بیان اینکه هم‌اکنون این اتحادیه حدود یک هزار واحد صنفی عرضه‌کننده سوسیس و کالباس در سطح  شهر تهران دارد، گفت: «شهروندان برای اطمینان خاطر بیشتر باید سوسیس، کالباس، همبرگر و ناگت مورد نیاز خود را از این فروشگاه‌ها خریداری کنند.» معروف‌خانی در خصوص افزایش قیمت این محصولات در ماه‌های اخیر نیز گفت:«کارخانه‌های تولید فرآورده‌های گوشتی در تعیین قیمت آن نقشی ندارند، بلکه قیمت‌ها توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان تعیین و در بازارعرضه می‌شود. متاسفانه قیمت این محصولات در ماه‌های اخیر تصاعدی افزایش یافته است و علت آن نیز، افزایش قیمت مواد اولیه ازجمله گوشت، مرغ، سویا، ادویه‌جات و سایر ترکیبات افزودنی است که این مساله در میزان فروش این محصولات نیز اثر گذاشته است.» 
(شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۹) ۱۰:۳۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها