جمعه / ۷ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۱:۰۵
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۹۶۳۴۳
گزارشگر : ۳۵۵۱
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

شرایط ادای نذورات دامی به صورت اینترنتی اعلام شد

مدیرکل دفتر بهداشت و بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی کشور گفت: مردم در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، برای ادای نذورات، دام زنده را به صورت اینترنتی خریداری کنند.

علیرضا اکبر شاهی مدیرکل دفتر بهداشت و بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی کشور در مصاحبه با شبکه خبر با بیان اینکه امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا مراکز عرضه دام کاهش یافته است بیان کرد: خرید دام زنده بصورت اینترنتی هم فراهم شده و برخی شرکت‌ها اقدام به عرضه دام در سایت‌ها کرده اند که مردم می‌توانند برای جلوگیری از شیوع کرونا به جای حضور فیزیکی در مراکز عرضه، از این سایت‌ها خرید دام زنده انجام دهند.
وی با اشاره به محدودیت‌های اعمال شده در عرضه دام زنده گفت: در تهران ۳ مرکز برای عرضه حضوری دام تعیین شده و در استان‌ها نیز با اعمال محدودیت مراکز مشخص شده است.
مدیرکل دفتر بهداشت و بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه اگر مردم تمایل به حضور در مراکز عرضه دام دارند باید دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند ادامه داد: زندن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و همراه داشتن وسایل شخصی از جمله این دستور العمل‌ها است.
اکبرشاهی با اشاره به اینکه ممکن است پشم و یا پوست دام به ویروس آلوده باشد، گفت: با توجه به این موضوع مردم به منظور جلوگیری از بیمار شدن از برقرار کردن تماس فیزیکی با دام و دست زدن به آن خودداری کنند.
وی افزود: در مراکز عرضه دام، دامپزشکان بایدبه لحاظ بیماری‌های انگلی و دیگر مشکلات، تایید اولیه سلامت دام را صادر کنند که البته این تایید به معنای سلامت آن گوشت و کشتاری که انجام می‌شود نیست و این بخش باید در کشتارگاه‌ها و با نظارت دامپزشکان انجام شود.
مدیرکل دفتر بهداشت و بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی با تاکیدبر رعایت دستورالعمل‌های ارائه شده در خصوص کرونا و تایید سلامت دام توسط دامپزشکان افزود: دام باید از مناطق مشخص و تایید شده تامین و تاییدیه اولیه سلامت دام اعلام شود، همچنین معاینه و واکسن‌های دام نیز انجام شده باشد.
وی با بیان اینکه برای خرید اینترنتی از سایت‌های متعلق به شهرداری استفاده شود گفت: گروه‌های سیار سازمان دامپزشکی در خصوص خرید دام و ناظران سازمان در کشتارگاه‌ها قبل، حین و بعد از کشتار را نظارت می‌کنند.
اکبرشاهی با تاکید بر ضرورت ماندن ۲۴ ساعت گوشت دام پس از ذبح برای جلوگیری از انتقال بیماری کریمه کنگو افزود: مساجد نیز برای ذبح دام، با ادارات شهرستان‌ها هماهنگی لازم را انجام دهند تا بتوانند گوشت سالم را دریافت کنند.
 
(جمعه ۷ شهریور ۱۳۹۹) ۰۱:۰۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها