خط تولید نان از تغذیه آرد به سیلوهای مواد اولیه شروع و به دستگاه بسته بندی خاتمه می یابد . کلیه مراحل تولید بصورت توسط دستگاه و روبات اجرا می شود . برنامه های هر نوع نان در حافظه دستگاه تنظیم و ثبت می گردد .
از انواع نانهای صنعتی می توان به نان همبرگر ، تست طلایی ،جو ،چاباتینو ، بروتشن کشمشی ، تست روگن ، دهکده ،زمل ، گردوئی
خواص سه نان :
1. آرد کامل با ویژگی خاص تحت مشخصات فنی مورد درخواست شرکت تهیه می گردد و تحت شرایط کنترل شده از لحاظ حرارت و رطوبت در سیلوها نگهداری می شود .
2. انتخاب و خرید مواد اولیه کاملاً تخصصی
3.خط تولید تمام اتوماتیک ،بدون دخالت دست و کاملاً بهداشتی
4 . عدم استفاده از مواد شیمیایی غیرمجاز (جوش شیرین )
...
شماره تماس : 87- 4760080- 0261
آدرس سایت : www.cenanbakery.com
ایمیل : info@cenanbakery.com