دوشنبه / ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۸
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۹۴۴۹۹
گزارشگر : ۳۵۵۱
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

افزایش سهم کودهای آلی و زیستی در سبد مصرفی کودی کشاورزان

مدیر عامل شرکت خدمات حمایتی بخش کشاورزی با شناسایی ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه تولید فرآورده‌هایی کودی در کشور برنامه افزایش سهم کودهای آلی و زیستی در سبد مصرفی کشاورزان افزایش می‌یابد.

«حمید رسولی» افزود: لزوم افزایش سهم کودهای آلی و زیستی در هشتمین جلسه کارگروه خودکفایی کودهای کشاورزی که با حضور اعضای انجمن صنفی تولیدکنندگان فرآورده‌های آلی و زیستی برگزار شد، مورد بررسی قرار گرفت.
 وی اظهارداشت: شناسایی ظرفیت‌ها و تقسیم وظایف با تمام جزئیات مربوطه در کارگروه خودکفایی کودهای کشاورزی ارایه شد.
مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی تصریح کرد: این محصول کودی در  ۳۸ شرکت فعال عضو انجمن صنفی تولیدکنندگان فراورده های آلی و زیستی تولید می شود بنابراین این شرکت‌ها آمادگی خود را برای افزایش تولید اعلام کرده‌اند.
رسولی برای حمایت از تولیدکنندگان این بخش با در اختیار گذاردن ظرفیت‌های شبکه کارگزاران توزیع نهاده های کشاورزی در شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تاکید کرد و افزود: اعضای این انجمن بکارگیری روش‌های نوین آموزشی و ترویجی به ویژه مشارکت در همایش‌های استانی معرفی محصولات شرکت و همکاری در تهیه محتوای آموزشی و ترویجی به صورت کاتالوگ، بروشور و ویدئو ارتباط موثرتری با کارگزاران توزیع نهاده‌های کشاورزی و کارشناسان ترویج و کشاورزان را خواستار شدند.
 حمیدرسولی عضوهیات مدیره و مدیرعامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی از ابتدای خردادماه با حکم ابلاغی آقای خاوازی وزیر جهادکشاورزی  به عنوان مجری طرح خودکفایی کودهای کشاورزی انتصاب یافته و از همان زمان فعالیت این طرح با تشکیل ۶ حوزه کودی آغاز شده است.
 
(دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۹) ۱۶:۲۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها