چهارشنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۹:۲۲
سرویس : آرد و غلات، مواد نشاسته ای
کد خبر : ۹۲۴۱۲
گزارشگر : ۳۵۱۶
باشگاه خبرنگاران جوان
سرویس آرد و غلات، مواد نشاسته ای

احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق نان‌های حجیم پایین است

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم گفت: پخت نان‌ حجیم با ماشین آلات نیمه اتوماتیک، احتمال انتقال کرونا را پایین می‌آورد.

محمدجواد کرمی رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی  درباره شایعه‌ منتشر شده در روزهای اخیر مبنی بر امکان انتقال ویروس کرونا از طریق  نان‌ اظهار کرد: در مراحل پخت نان‌های حجیم، بیشتر از ماشین‌آلات نیمه اتوماتیک استفاده می‌شود و حضور دست در این فرایند بسیار کمرنگ است. در نتیجه مشکلی برای خرید و استفاده از این نوع نان در شرایط حال حاضر در کشور وجود ندارد.
 
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی ادامه داد: برای پخت نان‌های حجیم، تمام موازین بهداشتی رعایت می‌شود.
 
 
کرمی در ادامه بیان کرد: بازرسان این اتحادیه، به صورت شبانه‌روزی بر این واحد‌ها نظارت دارند، همچنین مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این صنف می‌توانند آن را به اتحادیه گزارش دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به موضوع مورد نظر رسیدگی شود.
نان‌های حجیم و احتمال انتقال ویروس کرونا
 
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی با تأکید بر این موضوع که در تولید و تهیه نان‌های حجیم موارد بهداشتی به بهترین نحو رعایت می‌شود، گفت: چون برای تهیه این نوع نان از دستگاه‌های نیمه اتوماتیک استفاده می‌شود، دخالت دست در آن بسیار کمتر است.
 
کرمی در ادامه ابراز امیدواری کرد که با مدیریت صحیح می‌توان بر شیوع  ویروس کرونا غلبه کرد.
 
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی در ادامه گفت: نان‌های حجیم و نیمه حجیم، یکی از نان‌های پرمصرف در جهان هستند که با رشد شهرنشینی در ایران، تولید و مصرف این دسته از نان‌، رونق یافته و عرضه آن بیشتر شده است.
(چهارشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۸) ۰۹:۲۲

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها