شنبه / ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۵
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۹۲۱۴۵
گزارشگر : ۳۵۵۱
مهر
سرویس تغذیه و سلامتی

نانوایی ها چگونه از کرونا مصون خواهند بود

رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع کرونا در مشاغلی همچون نانوایی که با تغذیه مردم به شکل مستقیم ارتباط دارد، بسیار ضروری است.

اصلی ترین راه جلوگیری از شیوع ویروس کرونای جدید، رعایت بهداشت فردی توسط تمامی افراد جامعه است. تمامی افراد در هر موقعیت اجتماعی می‌توانند با رعایت نکات ساده بهداشتی نقشی بسیار مهم در جلوگیری از شیوع این ویروس داشته باشند
یکی از مکان‌هایی که بیشترین حضور مردم را در خود می بیند، نانوایی‌ها هستند که لازم است نکات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع بیماری در این اماکن رعایت شود.
مهم‌ترین نکات بهداشتی ضروری در نانوایی‌ها
۱- آگاهی کارکنان نانوایی از علائم شایع ویروس کرونا (تب، سرفه خشک و تنگی نفس) بسیار ضروری است.
۲- افراد شاغل در نانوایی در صورت داشتن علائم ابتلاء هرگز نباید به محل کار خود مراجعه کنند.
۳- از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی باید خودداری شود.
۴- در نانوایی‌ها یک فروشنده صرفاً برای اخذ وجه باید به کار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.
۵- تا حد امکان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.
۶- نانواها از ماسک و کلاه مناسب استفاده کنند.
۷- شستشوی مکرر دست نانواها هر نیم ساعت یکبار ضروری است.
۸- تمامی تجهیزات نانوایی و سطوحی که نان روی آن قرار می‌گیرد به صورت روزانه و قبل از شروع کار ضدعفونی و گندزدایی شود.
۹- تمامی پرسنل نانوایی باید هر روز حمام کنند و حداقل یکبار در روز لباس خود را تعویض کنند.
۱۰- با توجه به ازدحام جمعیت و تشکیل صف‌های نانوایی مردم نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند و در غیر این صورت، نانواها، باید مردم را آگاه کند که فاصله را رعایت کنند.
۱۱- اگر از رعایت اصول بهداشتی مطمئن نیستید از نان‌های بسته بندی صنعتی استفاده کنید.
۱۲- اگر در خود علائم بیماری را حس می‌کنید هرگز برای خرید نان به نانوایی نروید.
۱۳- از دست زدن به نان مشتریان دیگر خودداری کنید.
 
(شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸) ۱۰:۱۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها