سه شنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۴
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۹۰۱۶۵
گزارشگر : ۳۵۱۶
باشگاه خبرنگاران جوان
سرویس تغذیه و سلامتی

آیا نقص در نطفه‌دار بودن تخم‌مرغ‌ محلی، سلامتی آن را به خطر می‌اندازد؟

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو در خصوص نقص در نطفه‌دار بودن تخم‌مرغ‌های محلی توضیحاتی ارائه داد.

محمدحسین عزیزی مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو ، اظهار کرد: تخم‌مرغ‌های محلی ممکن است در محیط گرم به دلیل اتمام تاریخ مصرف و ماندگی بیش از حد فاسد شده باشند.
 
او ادامه داد: باید در مصرف تخم‌مرغ های محلی دقت لازم را به عمل آورد زیرا این تخم‌مرغ‌ها دارای تاریخ تولید و انقضا نیستند.
 
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذاودارو تاکید کرد: خوشبختانه با شروع فصل سرما احتمال فاسد شدن تخم‌مرغ‌های محلی کاهش پیدا می‌کند و اگر این تخم‌مرغ‌ها مانده نباشد مشکلی برای مصرف آن وجود ندارد.
 
بیشتر بخوانید: مسمومیت غذایی کشنده‌ای که باید آن را جدی بگیریدعزیزی گفت: نقص در نطفه‌دار بودن تخم‌مرغ‌های محلی مشکلی از نظر سلامتی این ماده غذایی ایجاد نمی‌کند و در صورت تازگی هیچ گونه منعی جهت مصرف این نوع تخم‌مرغ  وجود ندارد.
 
گفتنی است؛ چندی پیش اخباری در فضای مجازی مبنی بر سو استفاده برخی افراد و نقص در نطفه‌دار بودن برخی تخم مرغ‌های محلی منتشر شده بود.
(سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۸) ۰۹:۵۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید