شنبه / ۲۵ آبان ۱۳۹۸ / ۱۱:۰۴
سرویس : فرآورده های لبنی
کد خبر : ۸۹۷۵۱
گزارشگر : ۳۵۱۴
سرویس فرآورده های لبنی

دانلود کتاب تکنولوژی های نوظهور در فرآوری لبنیات

اهمیت مصرف شیر و فراورده های لبنی در تغذیه بشر باعث گردیده تا بر میزان تولید و تنوع محصولات اضافه شود. از سوی دیگر ماهیت این مواد که بسیار فساد پذیر هستند باعث گردیده تا مدت زمان نگهداری آن ها و حفظ ارزش غذایی بعنوان یک چالش جدی مطرح باشد.

بر همین اساس نوع مواد بسته بندی برای محصولات لبنی به دلیل تاثیر آن بر کیفیت، ایمنی، هزینه و بازاریابی اهمیت فراوانی دارد. اخیرا روش های جدیدی مانند بسته بندی هوشمند، اتمسفر اصلاح شده و بسته بندی فعال و پایدار مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله، روند طی شده در سال های اخیر در بسته بندی محصولات لبنی مانند شیر، شیر خشک، بستنی، کره و پنیر بررسی شده است.

 

کتاب تکنولوژی های نوظهور در فرآوری لبنیات نوشته‌ی داتا و توماسولا به زبان انگلیسی ۲۰۱۵

(شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸) ۱۱:۰۴

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید