شنبه / ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ / ۰۸:۴۹
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۸۸۵۴۱
گزارشگر : ۳۵۱۶
ایرنا
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

خطر افزایش استفاده از نان خشک در دامداری‌های سنتی

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران هشدار داد: به دلیل افزایش قیمت سبوس، احتمال استفاده از نان خشک و بی‌کیفیت در دامداری‌های سنتی و نیمه صنعتی افزایش یافت.

«سعید سلطانی سروستانی» درباره عواقب ناشی از افزایش قیمت سبوس در خوراک دام افزود: براساس گزارش های رسیده به دلیل  پایین بودن نرخ نان و افزایش مجدد نرخ سبوس، دامداری های سنتی و نیمه صنعتی برای تامین خوراک دام از نان های ماشینی و ارزان قیمت استفاده می کنند که چنین موضوعی می تواند سلامت و بهداشت جامعه را با مخاطراتی مواجه سازد.
 
به گفته وی، قیمت سبوس در هفت ماه گذشته دو بار افزایش یافت به طوری که قیمت هر کیلوگرم سبوس در دی و بهمن سال گذشته ۵۳۰ تومان بود که در اسفندماه سال ۹۷ این رقم به ۸۶۰ تومان و در اوایل سال ۹۸ پس از افزایش نرخ شیرخام به یک هزار و ۲۵۰ تومان افزایش یافت.
 
وی اظهارداشت: برخی دامداران نان های ماشینی و ارزان قیمت را روی طناب خشک و به شکل پودر در می آورند و به جای خوراک به مصرف دامهایشان می رسانند.
 
مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران گفت: برای جلوگیری از مصرف نان خشک در دامداری های سنتی و نیمه صنعتی خواستار ورود دولت در این موضوع شد.
 
وی تصریح کرد: به همین منظور نامه ای به وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و هممچنین کمیسیون کشاورزی مجلس ارایه شده است.
(شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸) ۰۸:۴۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها