سه شنبه / ۸ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۴:۲۳
سرویس : بازار پخش و توزیع مواد غذایی
کد خبر : ۸۷۴۱۲
گزارشگر : ۳۵۱۶
ایلنا
سرویس بازار پخش و توزیع مواد غذایی

کاهش ٢٩ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی

براساس اعلام مرکز آمار تولید گوشت قرمز در فصل بهار ١٣٩٨ به ٦٨,٣ هزارتن رسید

گزیده نتایج فصل بهار آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در فصل بهار ١٣٩٨ جمعاً ٦٨,٣ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
 
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ٣٧ هزار تن، ٥٤,٢ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ٢٥.١ هزار تن، بز و بزغاله با ٤.٧ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ١.٥ هزار تن، به‌ترتیب ٣٦.٧ درصد، ٦.٨ درصد و ٢.٣ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.
 
مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در بهار سال ۱۳۹٨ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹٧ نشان‌دهنده کاهش ٢٩ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ٢٧ درصد، برای بز و بزغاله ٢٨ درصد و برای گاو و گوساله ٣١ درصد بوده است.
(سه شنبه ۸ مرداد ۱۳۹۸) ۱۴:۲۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها