دوشنبه / ۱۷ تیر ۱۳۹۸ / ۱۷:۲۵
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۸۶۹۰۱
گزارشگر : ۳۵۵۱
باشگاه خبرنگاران
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

کاهش وزن لاشه و ازدیاد تقاضا ۲ عامل اصلی گرانی قیمت مرغ/قیمت هر کیلو مرغ گرم ۱۴ هزار تومان است

چهار آیین کشش بازار در فصل تابستان و کاهش وزن گیری لاشه ناشی از افزایش دما را ۲ عامل اصلی نوسان قیمت مرغ در بازار اعلام کرد.

برومند چهار آیین، عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۹ هزار و ۲۵۰ و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۳ تا ۱۴ هزار تومان است.
وی کشش بازار در فصل تابستان و کاهش وزن گیری لاشه ناشی از افزایش دما را ۲ عامل اصلی نوسان قیمت مرغ در بازار اعلام کرد و گفت: با توجه به شرایط کنونی عرضه و تقاضا پیش بینی می‌شودکه قیمت مرغ زنده ظرف چند روز آینده به ۹ هزار و ۷۰۰ و مرغ گرم به ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان برسد.
چهار آیین در واکنش به حواشی افزایش قیمت مرغ در بازار افزود: این در حالی است که مرغ ارزانترین پروتئین در دسترس افراد به شمار می‌رود که انتقادات نادرست به نوسان قیمت مرغ و سخت گیری دستگاه‌های نظارتی تنها موجب شده تولیدکنندگان از فضای تولید خارج شوند چرا که مرغداران در شرایط فعلی، مرغ تولیدی خود را تنها با ۱۰ درصد سود در بازار عرضه می‌کنند.
عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی ادامه داد: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید از جمله نهاده، واکسن، ریز مغذی ها، لیزین و ... باید قیمت واقعی مرغ را بپذیریم، در غیر این صورت مرغ با نرخ ۲۰ هزار تومان از طریق واردات تامین می‌شود.
وی با اشاره به اینکه نرخ مصوب مرغ زنده و مرغ گرم در کارگروه تنظیم بازار هنوز به تصویب نرسیده است، بیان کرد: نرخ مرغ زنده و مرغ آماده طبخ برای مصرف کننده، در کارگروه تنظیم بازار کشور همچنان در حال بررسی است چرا که تولیدکنندگان و دولت با تعامل یکدیگر باید تمامی جوانب تولید را در نظر بگیرند.
این مقام مسئول در پایان از افزایش ۵۰ تا ۶۰ تومانی نرخ مصوب نهاده‌های دامی خبر داد و گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های حمل و نقل، پشتیبانی امور دام قیمت هر کیلو ذرت و کنجاله سویا را تا حدودی بالا برده که این امر بر افزایش هزینه تولید دامن می‌زند.

(دوشنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۸) ۱۷:۲۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید