مدیرکل امورغذایی سازمان غذا و دارو در پاسخ به عملکرد امور غذایی سازمان غذا و دارو گفت: اداره مطبوع وی موادغذایی را از منظر اینکه مخل سلامتی شهروندان نباشد بررسی می کند و نگاه ما به صنعت، نگاه نظارت زنجیرهای است و کنترل زنجیره غذایی از مزرعه تا سفره از اهمیت بالایی برخوردار است و رسیدن به ایمنی غذا بایستی با تلاش همهگیر طرفهای زنجیره غذا صورت پذیرد.
وی افزود: بر اساس استانداردها مجموعه ترکیبی موثری را برای حصول اطمینان از ایمنی غذا در طول زنجیره غذایی ایجاد می نماید و به همین دلیل در تدوین استانداردها با سازمان استاندارد همکاری میکنیم.
مفید با بیان اینکه پروانه ساخت تولید مواد غذایی بر اساس ویژگی ها و شرایط بهداشتی صادر می شود.و پس از اخذ پروانه بهداشتی ساخت، باید محصول تولیدی خود را در چارچوب استانداردها تولید کنند.