شنبه / ۱۵ تیر ۱۳۹۸ / ۱۲:۵۳
سرویس : آزمایشگاه، گواهینامه ها و اسانس
کد خبر : ۸۶۸۲۴
گزارشگر : ۳۵۱۴
فودنا
سرویس آزمایشگاه، گواهینامه ها و اسانس
مدیرکل امورغذایی سازمان غذا و‌ دارو

ایمنی غذا وابسته به بروز مخاطرات بیماری‌زا در هنگام مصرف است

مدیرکل امورغذایی سازمان غذا و‌ دارو گفت: ایمنی غذا وابسته به بروز مخاطرات بیماری‌زایی غذایی در هنگام مصرف است و کنترل کافی و مناسب در طول زنجیره غذایی امری ضروری است.

مدیرکل امورغذایی سازمان غذا و‌ دارو در پاسخ به عملکرد امور غذایی سازمان غذا و دارو گفت: اداره مطبوع وی موادغذایی را از منظر اینکه مخل سلامتی شهروندان نباشد بررسی می کند و نگاه ما به صنعت، نگاه نظارت زنجیره‌ای است و کنترل زنجیره غذایی از مزرعه تا سفره از اهمیت بالایی برخوردار است و رسیدن به ایمنی غذا بایستی با تلاش همه‌گیر طرف‌های زنجیره غذا صورت پذیرد.
وی افزود: بر اساس استانداردها مجموعه ترکیبی موثری را برای حصول اطمینان از ایمنی غذا در طول زنجیره غذایی ایجاد می نماید و به همین دلیل در تدوین استانداردها با سازمان استاندارد همکاری می‌کنیم.
مفید با بیان اینکه پروانه ساخت تولید مواد غذایی بر اساس ویژگی ها و شرایط بهداشتی صادر می شود.و پس از اخذ پروانه بهداشتی ساخت، باید محصول تولیدی خود را در چارچوب استانداردها تولید کنند.
(شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۸) ۱۲:۵۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید