یکشنبه / ۲ تیر ۱۳۹۸ / ۲۰:۲۶
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۸۶۵۹۱
گزارشگر : ۳۵۵۱
ایرنا
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

قیمت گوشت قرمز طی دو هفته تا ۴ هزارتومان کاهش یافت

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: طی دو هفته گذشته قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفندی بدون دنبه بین ۲ تا چهار هزارتومان کاهش یافت و هرکیلو گرم دام زنده تا ۴۵ هزار تومان معامله شد.

«علی اصغر ملکی» روز یکشنبه  افزود: امسال با وجود علوفه مناسب و افزایش دام زنده انتظار می رفت که با کاهش قیمت دام زنده و گوشت قرمز در بازار روبرو شویم، اما به دلیل کاهش توان خرید مردم، دام آنچنان که باید به بازار عرضه نمی شود.
وی اظهارداشت: کاهش عرضه دام زنده و کشتار باعث افزایش قیمت آلایش دام (دل و جگر) در بازار مصرف نیز شده است.
ملکی تصریح کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم دام زنده بین ۴۰ تا ۴۵ هزارتومان و هر کیلوگرم لاشه بدون دنبه بین ۹۲ تا ۹۵ هزارتومان برای قصابی ها است.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: چنانچه مصرف گوشت قرمز در کشور افزایش نداشته باشد، عرضه دام زنده نیز روند مناسبی پیدا خواهد کرد.
قیمت هر دست دل و جگر گوساله به ۸۵ هزارتومان و گوسفندی به ۱۲۰ هزارتومان (خرداد ماه) افزایش یافت درحالی که پیش از این قیمت این محصول در پاییز سال گذشته برای هر دست کامل دل و جگر گوساله ۵۵ هزارتومان و گوسفندی ۸۵ هزارتومان بود.

(یکشنبه ۲ تیر ۱۳۹۸) ۲۰:۲۶

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید