سه شنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۶:۲۵
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۸۵۸۰۳
گزارشگر : ۳۵۵۱
ایسنا
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

تولید ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ‌ها با ارزش غذایی ۴ تا ۴۰ برابر سبزیجات معمولی

محققان یکی از شرکت‌های فناور مستقر در مرکز رشد تحقیقات کشاورزی پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی موفق به ﺗﻮﻟﻴﺪ سبزیجاتی با ارزش غذایی بالا به نام ﻣﻴﻜﺮوﮔﺮﻳﻦ شدند که این سبزیجات در ﻣﺤﻴﻂﻫﺎی ﻛﻨﺘﺮل ﺷﺪه داﺧﻠﻲ به‌صورت ﻃﺒﻘﺎﺗﻲ و ﻫﻴﺪروﭘﻮﻧﻴﻚ ﺗﺤﺖ ﺗﺎﺑﺶ ﻧﻮر ﻣﺨﺼﻮص پرورش می‌یابند.

میکروگرین‌ها فرمی ظریف از گیاهان خوراکی جوان هستند که از بذر انواع سبزیجات تهیه می‌شوند و با وجود چنین اندازه کوچکی از طعم‌های قوی برخوردارند؛ زیرا گیاهان حداکثر طعم و مزه خویش را در اولین مراحل رشد یعنی دوره میکروگرینی بروز می‌دهند.
مطابق مطالعات انجام شده مواد مغذی موجود در میکروگرین‌ها ۴ تا ۴۰ برابر سبزیجات معمولی است و ۲۸ گرم از میکروگرین‌ها معادل ۵۰۰ گرم سبزیجات معمولی مواد مغذی دارند؛ این گیاهان با آب تصفیه شده توسط فیلترهای مخصوص آبیاری می‌شوند و با کودهای ارگانیک تغذیه می‌شوند. در پرورش آنها از سموم و آفت‌کش‌ها استفاده نمی‌شود؛ بنابراین دارای کیفیت بالابوده و کاملاً ارگانیک هستند.
محصولات تولیدی این شرکت فناور شامل بیش از ۲۰ نوع گیاه مختلف با مصارف خوراکی و دارویی است.
قابلیت پرورش گیاهان مختلف در تمام فصول سال، کاهش دو برابری هزینه‌های انرژی مصرفی برای تولید واحد محصول، عدم تخریب محیط زیست، کاهش چشمگیر مصرف آب، قابلیت نگهداری و حمل و نقل آسان از دیگر مزایای میکروگرین‌ها است.

(سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸) ۱۶:۲۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید