سه شنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۴:۵۳
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۸۵۶۱۹
گزارشگر : ۳۵۵۱
ایسنا
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

افزایش ده درصدی تولید چای درجه یک در کشور

رییس سازمان چای کشور گفت: به رغم تاخیر 10روزه در آغاز برداشت برگ سبز چای تولید چای خشک درجه یک امسال حدود 10درصد افزایش یافت.

حبیب جهانساز گفت: از نهم اردیبهشت آغاز چین برگ سبز چای تا امروز 7هزار تن چای خشک با کیفیت در 160کارخانه چایسازی گیلان و مازندران تولید شده است.
وی افزود: این مقدار چای خشک از 32 هزار تن برگ سبز چای خریداری شده از چایکاران شمال کشور استحصال شد.
جهانساز با بیان اینکه 99 درصد برگ سبز چای خریداری شده درجه یک است، ادامه داد: شرایط مناسب آب و هوایی، توجه دولت به صنعت چای با پرداخت وام به زراعی، افزایش رغبت چایکاران برای تولید با افزایش قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای، دقت چایکاران در برداشت و همت کارخانه داران در تولید باعث شد تا به رغم تاخیر 10روزه در آغاز برداشت برگ سبز چای تولید چای خشک درجه یک امسال حدود 10درصد افزایش یابد.
رییس سازمان چای کشور تصریح کرد: ممتاز، شکسته، قلم، باروتی و خاک از رقم های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است.
وی با بیان اینکه گیلان و مازندران 55هزار خانوار چایکار و 25هزار هکتار باغ چای دارد، تصریح کرد:   این چایکاران در سه مرحله بهاره، تابستانه و پائیزه برگ سبز برداشت می شود.
جهانساز، اصلاح و ساختار باغ های چای، به روز رسانی کارخانجات فرآوری، برند سازی چای با کیفیت، نظارت بیشتر برای جلوگیری از ورود چای خشک سنواتی به بازارهای مصرف، پرداخت وام های بهزراعی باغ های چای به چایکاران برای ترغیب آنها به تولید برگ سبز با کیفیت را از مهمترین سیاست های دولت برای رونق بازرگانی چای ایرانی عنوان کرد.

(سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸) ۱۴:۵۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید