سه شنبه / ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۰۱:۴۳
سرویس : آرد و غلات، مواد نشاسته ای
کد خبر : ۸۵۵۹۷
گزارشگر : ۳۵۵۱
ایسنا
سرویس آرد و غلات، مواد نشاسته ای

خراسان شمالی‌ها نان خور تر از بقیه هستند

معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت خراسان شمالی گفت: میزان مصرف آرد توسط مردم خراسان شمالی بیش از میانگین کشوری است.

علی تمدنی ثانی در پاسخ به این سوال که چرا میزان مصرف آرد در این استان بیش از میانگین کشوری است؟ اظهار کرد: الگوی مصرف یکی از علل تأثیر گذار بر این امر است.
وی افزود: مردم خراسان شمالی نسبت به مردم سایر استان‌ها بیشتر نان مصرف می‌کنند و به اصطلاح نان خور تر هستند.
تمدنی ثانی ادامه داد: تمایل مردم به مصرف نان در سایر استان بیشتر به نان‌های برشته است این درحالی است که مردم خراسان شمالی تمایل دارند تا نان‌های ضخیم و ملایم مصرف کنند و همین امر سبب شده تا نان‌های بربری پخته شده در این استان از حجم زیادی برخوردار باشد.
به گفته وی، وزن چانه خمیر در این استان سنگین‌تر گرفته می‌شود تا نان ضخیم و ملایم‌تر پخته شود.
این مقام مسئول اظهار کرد: بالا بودن دور ریز نان از دیگر عوامل تأثیر گذار بر این امر نیز محسوب می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: از آنجایی‌که خراسان شمالی در مسیر حرم مطهر امام رضا (ع) قرار دارد و سالانه تعداد زیادی مسافر از این استان عبور می‌کند این امر نیز بر افزایش مصرف نان در این استان اثر گذار بوده است.

(سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸) ۰۱:۴۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید