یکشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۶:۲۸
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۸۵۵۵۵
گزارشگر : ۳۵۵۱
مهر
سرویس تغذیه و سلامتی

افزایش خطر بیماری قلبی عروقی در افراد گیاه خوار

به گفته محققان، میزان اسیدآمینه «هوموسیستئین» در خون افراد گیاه خوار بالاست.

بر اساس نتایج یک تحقیق در چین، داشتن رژیم غذایی گیاهی می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش دهد و باعث تشکیل لخته‌های خونی شود.
بسیاری از متخصصان معتقدند رژیم گیاهخواری فواید بسیاری دارد از جمله پیشگیری از دیابت، چاقی، فشارخون و بیماری‌های قلبی عروقی. اما اخیراً محققان چینی به این نتیجه رسیده اند که بر خلاف این باور رایج، رژیم غذایی گیاهی خطر بیماری‌های قلبی عروقی را افزایش می‌دهد.
در این تحقیقات مشخص شد میزان هوموسیستئین در خون افراد گیاه خوار بالاست و بالا بودن این اسید آمینه با بیماری شریان‌های کرونری قلب مرتبط است.
همچنین افراد گیاهخوار با کمبودهایی بویژه در ویتامین B12، امگا ۳، آهن و روی روبه رو هستند که در بروز بیماری‌های قلبی عروقی نقش مهمی دارند.

(یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸) ۱۶:۲۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید