چهارشنبه / ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۰۸:۱۹
سرویس : فرآورده های گوشتی ، کنسروها و غذای آماده
کد خبر : ۸۵۴۳۴
گزارشگر : ۳۵۵۱
ایرنا
سرویس فرآورده های گوشتی ، کنسروها و غذای آماده

تشدید نظارت بهداشتی فرآورده های خام دامی در ماه رمضان

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور، از طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فراورده های خام دامی ویژه ایام ماه مبارک رمضان در کشور خبرداد.

«سامد برومندفر» افزود: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده، طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ایام ماه رمضان امسال نیز در 4 قالب هماهنگی بین بخشی، برنامه عملیاتی، برنامه نظارتی، اطلاع رسانی انجام می‌شود.
وی اظهار داشت: پس از انجام اقداماتی جهت هماهنگی بین بخشی، در زمینه برنامه عملیاتی کنترل و نظارت بهداشتی اقداماتی نظیر سازماندهی اکیپ های ثابت و سیار کنترل و نظارت بهداشتی در استان و شبکه‌های تابعه و تجهیز آنها به امکانات مورد نیاز در تمام ایام، اجرای طرح از ساعت 8 صبح تا 20 و در دو شیفت کاری پیش بینی شده است.
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی افزود: البته در این زمینه پیش بینی شده است تا همه مکانهای مناسب برای استقرار اکیپ ها با توجه به نتایج اجرای طرح در سال گذشته از قبل شناسایی تعیین و جهت استقرار آنها در میادین شهر مجوزهای لازم از اداره راهنمایی و رانندگی اخذ شود.
برومندفر، مراکز توزیع و عرضه، خودروهای ویژه حمل، کشتارگاه، سردخانه، کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی و سایر موارد را از اماکن تحت پوشش طرح برشمرد.
وی با اشاره‌ به اقدامات مشابه سال گذشته سازمان دامپزشکی کشور در استفاده از 38 هزار و 613 اکیپ در طول ماه رمضان سال 97 متشکل از 55 هزار و 355 پرسنل نظارتی و بازرسی بهداشتی در سطح کشور گفت: با اقدامات این اکیپ‌ها 200 هزار و 766 کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شد که پس از تعطیلی 103 واحد خاطی 759 مورد نیز به دادگاه معرفی شدند.
برومندفر با بیان اینکه از طریق 8485 بازدید 1478 واحد کشتارگاه‌ها و مراکز بسته بندی فرآورده‌های خام دامی، 435 هزار و 232 کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شد که پس از تعطیلی هشت واحد خاطی، 40 مورد آنها به دادگاه معرفی شدند.

(چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸) ۰۸:۱۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید