دوشنبه / ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۰
سرویس : فرآورده های گوشتی و پروتئینی
کد خبر : ۸۵۳۷۸
گزارشگر : ۳۵۵۱
سرویس فرآورده های گوشتی و پروتئینی

تولید گوشت قرمز با ۲۳ درصد کاهش به ۸۱ هزارتن رسید

تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌ها در اسفند ماه سال گذشته در کشتارگاه‌های رسمی کشور به ۸۱.۵ هزارتن رسید که نسبت به فصل مشابه سال ۹۶، ۲۳ درصد کاهش را نشان می دهد.

گزیده نتایج فصل زمستان آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.
بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های کشور در فصل زمستان ۱۳۹۷ در مجموع ۸۱.۵ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۴۷.۱ هزار تن، ۵۷.۹ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.
گوسفند و بره با ۲۶.۴ هزار تن، بز و بزغاله با ۵.۸ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ٢.١ هزار تن، به‌ترتیب ٣٢.٤ درصد، ٧.٢ درصد و ۲.۶ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.
مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در زمستان سال ۱۳۹۷ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹۶ نشان‌دهنده کاهش ٢٣ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است.
کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ٣۴ درصد، برای بز و بزغاله ۱۶ درصد، برای گاو و گوساله ۱۵ درصد، برای گاومیش و بچه گاومیش ١۴ درصد، و برای شتر و بچه شتر ۴٩ درصد بوده است.
نتایج حاصل از این طرح نشان می‌دهد که تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌ها در اسفند ماه نسبت به بهمن همین سال بیش از ١٨ درصد افزایش داشته است.

(دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸) ۱۱:۵۰

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها