شنبه / ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۵:۳۷
سرویس : کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا
کد خبر : ۸۵۳۰۹
گزارشگر : ۳۶۳۲
سرویس کشت و صنعت، باغداری ، گیاهان خوراکی و پروتئین سویا

صدور کد شناسایی و نشان حد مجاز آلاینده ها در توسعه صادرات محصولات غذایی موثر است

مهندس محمود حجتی در حاشیه مراسم رونمایی از سامانه صدور پروانه نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی در جمع خبرنگاران گفت: نشانه گذاری ها و روند شناسنامه دار کردن محصولات غذایی در موافقتنامه ها و پروتکل های همکاری مورد پذیرش دولت ها قرار می گیرد.

وی با بیان این که شناسنامه دار کردن محصولات به لحاظ ایمنی و سلامت همواره از آرزوهای دیرینه آحاد مردم و مسوولان دلسوز کشور بوده است، اظهار داشت: مردم می خواهند بدانند محصول غذایی را با چه کیفیتی و با چه مشخصاتی تهیه  می کنند و این که ایمنی و سلامت غذا تا چه درجه ای قابل اطمینان است.

حجتی افزود: امروز با یک کار فشرده ممتد توسط دست اندرکاران وزارتخانه های جهاد کشاورزی ، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران شاهد رونمایی از سامانه صدور پروانه نشان حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی بودیم که به شناسنامه دار کردن مواد غذایی کمک می کند.

وی نشانه گذاری و شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی را کاری بزرگ توصیف کرد و آن را قابل تقدیر دانست.

(شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸) ۱۵:۳۷

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها