سه شنبه / ۲ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۸:۵۹
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۸۲۹۳۱
گزارشگر : ۳۵۱۶
سرویس تغذیه و سلامتی

نحوه نگهداری ایمن غذاها در یخچال

نگهداری موادغذایی در یخچال می تواند به حفظ سلامت خوراکی ها در مقابل میکروب ها و پیشگیری از بیماری های ناشی از موادغذایی کمک کند.

سازمان غذا و دارو آمریکا نکات زیر را برای نگهداری مواد خوراکی در یخچال توصیه می کند:
 
- مواد خوراکی مارینه شده را به جای نگهداری در دمای محیط، در یخچال نگهداری کنید. باکتری ها به سرعت در دمای محیط تکثیر می شوند.
 
- بطور مرتب یخچال را تمیز کنید و مواد ریخته شده در یخچال را فورا پاک کنید تا رشد باکتری ها کاهش یابد.
 
- از چکه کردن آب گوشت در یخچال جلوگیری نمایید که می تواند امکان پخش میکروب ها را به غذاها فراهم سازد.
 
- مواد خوراکی در یخچال را با درپوش بپوشانید.
 
- هر روز مواد خوراکی فاسدشدنی در یخچال را چک کنید.
 
- تخم مرغ ها را در ظرفی در خود یخچال به جای درب آن نگهداری کنید، چراکه دما در قسمت درب یخچال بیشتر است.
 
- همواره تاریخ انقضاء مواد خوراکی را چک کنید.
 
- در صورت تغییر ظاهر مواد خوراکی یا گذشت تاریخ انقضاء آن، ماده خوراکی را دور اندازید.
(سه شنبه ۲ بهمن ۱۳۹۷) ۰۸:۵۹



پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید