پنج شنبه / ۲۰ دی ۱۳۹۷ / ۱۲:۵۳
سرویس : آرد و غلات، مواد نشاسته ای
کد خبر : ۸۲۶۲۳
گزارشگر : ۳۵۵۱
ایسنا
سرویس آرد و غلات، مواد نشاسته ای

گندم‌های داخلی با میزان گلوتن کمتر از حد طبیعی

رئیس سازمان صمت گیلان گفت: گلوتن بسیاری از گندم‌های داخلی کمتر از ۲۵ تا ۲۶ است حال آن‌که باید بیش از ۲۸ باشد.

«فرهاد دلق‌پوش» در بازدید یک شرکت آرد در رشت گفت: کیفیت آرد تا گلوتن ۲۸ باید افزایش یابد.
وی افزود: تولید و صنعت ارزشمند است و چنانچه با قوت غالب مردم سر و کار داشته باشد، قطعاٌ مقدس و ارزشمندتر است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان خاطرنشان کرد: تولید آرد مرغوب به نحوه ترکیب و نوع کیفیت گندم بستگی دارد.
وی ادامه داد: گندمی که در استان‌های گلستان، فارس، اهواز و خوزستان تولید و برداشت می‌شود، نسبت به گندم تولیدی سایر استان‌ها دارای کیفیت و گلوتن بهتری است.
دلق‌پوش تصریح کرد: بسیاری از گندم‌های تولیدی داخلی دارای گلوتن کمتر از ۲۵ تا ۲۶ هستند حال آن‌که میزان ایده‌آل و مطلوب گلوتن گندم باید بیش از  ۲۸ باشد، از این‌رو در میزان تلفیق و ترکیب گندم‌های مختلف در حفظ کیفیت و غنی‌سازی آرد برای پخت نان مرغوب موثر است. وی یادآور شد: هم‌اکنون استان گیلان دارای ۶ کارخانه تولید آرد با ظرفیت تولید سالانه ۶۵۰ هزار تن آرد است.

(پنج شنبه ۲۰ دی ۱۳۹۷) ۱۲:۵۳

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید