سه شنبه / ۲۰ آذر ۱۳۹۷ / ۱۲:۲۸
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۸۱۸۴۳
گزارشگر : ۳۵۵۱
مهر
سرویس تغذیه و سلامتی

کشف خطرات تازه نمک برای قلب

پژوهش‌های تازه نشان می‌دهد رژیم غذایی پرنمک می‌تواند خطر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی و آریتمی را افزایش دهد.

فیبریلاسیون دهلیزی نوعی ضربان قلبی نامنظم است که منجر به لخته شدن خون و مشکلات دیگر می‌شود. میلیون‌ها نفر در جهان به این مشکل دچارند و در معرض ریسک بیشتری نسبت به سکته و نارسایی قلبی هستند.
این پژوهش ۷۱۶ مرد و زن میانسال در فنلاند را انتخاب کرده و به مدت ۱۹ سال بررسی کرده است. در بازه مورد بررسی ۷۴ نفر از مشارکت‌کنندگان دچار فیبریلاسیون دهلیزی شدند.
پس از بررسی چندین عامل محتمل دیگر شامل سن، چربی بدن، فشار خون و استعمال دخانیات پژوهشگران متوجه شدند که مصرف نمک به تنهایی نسبت مستقیمی با ابتلا به این عارضه دارد و کسانی که میزان نمک بیشتری در غذای آنها داشتند صرفنظر از عوامل دیگر نسبت به کسانی که نمک کمتر مصرف می‌کردند دچار درجه بالاتری از فیبریلاسیون دهلیزی بودند.
این پژوهش پیشنهاد می‌کند که افراد برای پیشگیری از عوارض قلبی مصرف نمک را دررژیم غذایی خود محدود کنند. به ویژه باید در نظر داشت که بسیاری از غذاها و حتی مواد خوراکی آماده همچون غذاهای فرآوری شده میزان بالایی از نمک را در خود دارند.

(سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷) ۱۲:۲۸

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید