سه شنبه / ۲۲ آبان ۱۳۹۷ / ۰۹:۱۹
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۸۱۱۳۰
گزارشگر : ۳۵۱۶
سرویس تغذیه و سلامتی

خواص نان جو چیست؟ نان جو بخوریم یا نان گندم؟

نان جو یا نان گندم؟ کدام را بخوریم؟ خواص نان جو بیش‌تر است یا نان گندم؟ همگی را در این مقاله از باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید.

امروزه نان جو به یکی از محبوب ترین نان های رژیمی و پر خاصیت در میان مردم تبدیل شده است. اما این که "خواص نان جو" چیست؟ و بهتر است نان گندم بخوریم یا نان جو را در ادامه بخوانید. نان جو از آرد جو بدون سبوس و یا سبوس دار تهیه می شود، تفاوت این دسته از نان ها با نان هایی مانند نان گندم قدرت سیرکنندگی و فیبر بالایشان است . هم چنین جالب است بدانید که در طب سنتی اسلامی نیز به مصرف نان جو تاکید بسیار شده است.
شگفت انگیزترین خواص نان جو کدامند؟
 
نان جو بخورید تا قند خونتان کاهش پیدا کند: پس نان جو برای افراد دیابتی بسیار مفید است.
 
سیستم ایمنی بدن تقویت می شود: این نوع نان با دارا بودن آنتی اکسیدان های فراوان و اسید چرب های مفید برای بدن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و با رشد تومورها مقابله می کند.
 
نان جو سرشار از فیبر است: همین ویژگی موجب پاک سازی دیواره های معده و روده از ذرات آلوده می شود و از بیماری های دستگاه گوارش جلوگیری می شود.
 
خاصیت رژیمی نان جو: از خواص نان جو که دلیل اصلی استفاده از آن می توان به مقوی بودنش اشاره داشت که باعث احساس سیری در فرد می شود.
 
با استفاده از این نان فشار خون شما تعدیل می یابد.
 
کاهش کلسترول خون: با خوردن نان جو از تولید چربی های زیان آور در خون جلوگیری می شود.
 
از بیماری های قلبی عروقی پیش گیری می شود.
 
موجب تنظیم فعالیت های دستگاه گوارشی بدن می گردد.
 
باعث تحریک انسولین سازی در بدن فرد می شود و برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند مصرف نان جو بسیار توصیه می گردد.
 
وجود ویتامین های گروه ب: موجب تقویت حافظه، شادابی و زیبایی پوست، آرامش و پیش گیری از نرمی استخوان در کودکان می شود.
 
از خواص نان جو می توان به وجود مواد ضدسرطانی اشاره داشت که باعث سرکوب عوامل سرطان به خصوص پیش گیری از بروز سرطان در بستر روده ها می شود. علاوه بر این با خوردن نان جو می توان موجب تومورهای سرطانی شد.
 
با خوردن نان جو سبوس دار از سفید شدن زودرس موهایتان نیز جلوگیری کنید.
 
مواد معدنی و املاح فراوان در نان جو در افزایش سلامت و استحکام استخوان های شما نقش به سزایی دارد.
 
پس با این اوصاف توصیه ما به شما این است که  به جای نان های دیگر مانند نان گندم و... نان جو بخورید و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید.
(سه شنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۷) ۰۹:۱۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها