دوشنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۷ / ۱۶:۱۹
سرویس : چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی
کد خبر : ۸۰۶۲۰
گزارشگر : ۳۵۱۴
ایسنا
سرویس چاشنی، ادویه ها و کنسرو غیرگوشتی

تقدیر سازمان استاندارد از کمیته فنی متناظر ادویه و چاشنی ایزو

دبیر کمیته فنی متناظر ادویه و چاشنی ایزو به عنوان کمیته فنی نمونه کشوری از سوی سازمان ملی استاندارد ایران برگزیده و تقدیر شد.

دبیری کمیته فنی متناظر ادویه و چاشنی ایزو (TC34/SC7) در سال 94 از طرف سازمان ملی استاندارد به دکتر جواد فیضی عضو هیأت علمی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی واگذار شد.

بررسی، پیشنهاد، اصلاح و تجدید نظر در استانداردهای بین‌المللی در زمینه ادویه و چاشنی‌ها از وظایف این کمیته به شمار می‌رود.

از جمله فعالیت‌های این کمیته در سه سال گذشته می‌توان به اظهار نظر در مورد استانداردهای ارائه شده از طرف سایر کشورها و پیشنهاد و تدوین چند استاندارد بین‌المللی در زمینه زعفران، پودر لیمو عمانی، سماق، زرشک و پاپریکا به سازمان جهانی استاندارد (ایزو) از سوی ایران اشاره کرد.
(دوشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۷) ۱۶:۱۹

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها