یکشنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۰:۱۸ سرویس : آرد و غلات، مواد نشاسته ایکد خبر : ۷۹۰۱۵گزارشگر : ۳۵۱۶ سرویس آرد و غلات، مواد نشاسته ای جلسه بهبود کیفیت کارخانجات تولید آرد استان جلسه بهبود کیفیت کارخانجات آرد استان با حضور دکتر رضا مورکیان مدیر نظارت بر مواد غذایی و مدیران و مسئولین فنی کارخانجات تولیدی آرد در دفتر معاونت غذا و دارو تشکیل شد. جلسه بهبود کیفیت کارخانجات آرد استان با حضور دکتر رضا مورکیان مدیر نظارت بر مواد غذایی و مدیران و مسئولین فنی کارخانجات تولیدی آرد در دفتر معاونت غذا و دارو تشکیل شد. در این جلسه در خصوص بهبود کیفیت آرد تولیدی و نحوه نظارت بر گندم ورودی بحث و تبادل نظر صورت گرفت. دکتر مورکیان ضمن بیان اهمیت توجه به کیفیت آرد استان جهت تأمین آرد مورد نیاز نانوایی ها گفت: ما باید با همفکری و همکاری کارخانجات آرد و نظارت مناسب مسئولین فنی و همچنین تعامل با سازمان غله به عنوان متولی تأمین گندم، نسبت به حفظ کیفیت آرد تولیدی و در نهایت بهبود کیفیت نان استان تلاش نماییم. مدیران واحدهای تولیدی در خصوص کیفیت متغیر گندم دریافتی ومشکلات تولید آرد مسائلی را بیان نمودند. لازم به ذکر است مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی یزد به جهت نظارت عالیه بر نحوه تولید آرد وکیفیت آن اقدام به طراحی و راه اندازی سامانه ثبت و پایش کارخانجات آرد استان نموده است که مسئولین فنی موظف می باشند گزارشات کنترل کیفی وآزمون های گندم ورودی و آرد تولیدی را در سامانه ثبت نمایند. (یکشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۷) ۱۰:۱۸ جلسه - بهبود کیفیت - کارخانجات - تولید آرد میانگین امتیاز کاربران: 0.0 (0 رای) 12345 امتیاز 12345 پست الکترونیک را وارد کنید پست الکترونیک نمایش داده شود. تعداد کاراکتر باقیمانده: 500 نظر خود را وارد کنید پس از انتشار این نظر، به من اطلاع داده شود. ارسال