جمعه / ۸ تیر ۱۳۹۷ / ۱۳:۵۵
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۷۸۲۸۲
گزارشگر : ۳۵۱۶
ایسنا
سرویس تغذیه و سلامتی

اینفوگرافی / تب کِریمه کنگو و عوامل ایجاد و پیشگیری

«تب کِریمه کنگو» بیماری‌ای است که برای نخستین‌بار در سال ۱۹۴۴ در شبه‌جزیره کریمه توسط دانشمندان روسی شناسایی شد و تب هموراژیک کریمه نام گرفت. در سال ۱۹۶۹ مشخص شد عاملِ تبِ خونریزی‌دهنده کریمه، مشابه عامل بیماری‌ای است که در جریان اپیدمی سال ۱۹۵۶ در کنگو پیدا شد و ترکیب نام این دو منطقه علت نامگذاری این بیماری است.

در این اینفوگرافی با عوامل ایجاد، مشخصات، زمینه‌های ایجاد و راه‌های پیشگیری و کنترل این بیماری آشنا خواهید شد.

گرافیک: پدرام آقائی

(جمعه ۸ تیر ۱۳۹۷) ۱۳:۵۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها