پنج شنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۳:۰۴
سرویس : صنعت برنج و ماکارونی
کد خبر : ۷۸۰۱۴
گزارشگر : ۳۵۱۴
سرویس صنعت برنج و ماکارونی
مطالب دانشگاهی، صنعتی

حداقل ضوابط بهداشتی کارخانجات آرد (GMP)

با توجه به مصرف عمده فرآورده های آردی به ویژه نان که در کشور ما درصد غالبی از رژیم غذایی را تشکیل می دهد و با توجه به اینکه این فرآورده ها اهمیت بسیاری در بهداشت و سلامتی مردم دارند به کارگیری روش های صحیح بهداشتی و تکنولوژیکی در تولید این گروه از محصولات از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

   GMP‌ عمومی شامل ضوابط  فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی می باشد. که با کدFdop۱۰۶۱۱v۱ برروی سایت معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت (www.fdo.ir)  موجود می باشد.

 

 

 

(پنج شنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۷) ۱۳:۰۴



پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید