محمودرضا طاهری در این خصوص گفت: کارشناسان استاندارد بصورت منظم از واحدهای زیرمجموعه سازمان مدیریت میادین میوه و ترهبار بازدید و طبق استاندارد ملی مربوطه، شرایط بهداشتی عرضه مواد غذایی را بازرسی میکنند.
وی با بیان اینکه استاندارد مربوطه تشویقی بوده، افزود: در سال گذشته، 25 واحد موفق به دریافت نشان استاندارد از این ادارهکل شدند.
این مقام مسؤول در پایان خاطرنشان کرد: در این راستا، 170 مورد بازدید( اولیه/ موردی/ نهایی) جهت کسب اطمینان از کیفیت خدمات ارایهشده و شرایط بهداشتی عرضه مواد غذایی انجام شدهاست.