موسی زاده استاد دانشگاه در رشته تغذیه و محقق در زمینه نیشکر در حاشیه برگزاری اولین جشنواره نیشکر بومی مازندران گفت: شکر بهنمیر سالمترین نوع شکر دنیا است و این نوع شکر تنها در چند کشور محدود کشت میشود.
وی افزود: شکری که در مازندران تولید میشود به دلیل اینکه تصفیه شده و سانتریفیوژ نیست و به صورت ارگانیو کشت میشود، سالمترین شکر دنیاست.
دکتر موسی زاده با اشاره با سابقه دو هزار ساله کشت نیشکر در مازندران و خواص متعدد غذایی آن گفت: همه مسئولان باید برای توسعه کشت و صنایع تبدیلی و فرآوری تلاش کنند.
استاد دانشگاه در رشته تغذیه و محقق در زمینه نیشکر به لزوم نامگذاری میدان و یا خیابانی در بهنمیر برای معرفی هر چه بیشتر نیشکر، خواستار استفاده از دانشگاه مازندران در زمینه انجام تحقیقات لازم شد.
وی افزود: تنوع محصولات فن آوری شده از نیشکر، وجود دانش تولید فرآوردهها در منطقه باعث شده تا این پتانسیل وجود داشته باشد که نیشکر بهنمیر را ملی یا جهانی کنید. /باشگاه خبرنگاران جوان