به گزارش پایگاه خبری صنایع غذایی فودنا، در این نمایشگاه علاوه بر شرکتکنندگان داخلی نمایندگانی از کشورهای اسپانیا، استرالیا، آلمان، امارات متحده عربی، اوکراین، برزیل، مغولستان، چین، لیتوانی، ایتالیا، دانمارک، هلند، انگلستان، بلژیک و سوئیس حاضرند و پیشبینی میشود حدود 15 هزار نفر بازدیدکننده داخلی و یک هزار نفر بازدید کننده خارجی از 22 تا 25 آبانماه از این نمایشگاه دیدن کنند.
همچنین با هماهنگیهای انجام شده از سوی انجمن واردکنندگان فرآوردههای خام دامی تاکنون حضور هیاتهای بلندپایه تجاری از کشورهای هلند، نیوزلند، پرتغال، فرانسه، بلغارستان، استرالیا، بلژیک، لبنان، آذربایجان، افغانستان، آلمان، ترکیه و آرژانتین در نمایشگاه قطعی شده است.
ار برنامه های جانبی این نمایشگاه سمینارهای علمی و آموزشی با عنوان «روشهای پیشگیری از انتقال بیماریهای انگلی از گوشت» و «آشنایی با عملکرد بهداشت سردخانه» در روز نخست، سمینار «فرآوردههای گوشتی تخمیری» و سمینار «کاربرد نشاسته سیبزمینی در تولید فرآوردههای گوشتی» و سمینار «سنسورها بر پایه گوشیهای هوشمند برای تشخیص کیفیت گوشت و فرآوردههای گوشتی» در روز دوم خواهد بود.