غلامرضا میری اظهار کرد: در بخش بستهبندی زعفران خوب پیشرفتیم و کمبودی در این رابطه نداریم، ایران سالانه ظرفیت بستهبندی 350 تن زعفران را دارد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه رقبای جدیدی پا به تولید فروش محصول زعفران گذاشته اند تنها حمایت از تولیدکننده و صادر کننده میتواند کمک کند که خود ما دوباره تولید و بازار را به صورت صددرصدی به دست بگیریم.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران افزود: تولیدکننده باید در جهت تولید محصول باکیفیت بیشتر تلاش کرده تا بتواند در بازارهای جهانی ورود بیشتری داشته باشد.
میری در خصوص راه تشخیص زعفران تقلبی از اصل، یادآور شد: تنها راه تشخیص زعفران تقلبی از اصل آزمایش این محصول در آزمایشگاه است. /فارس