سه شنبه / ۲۵ مهر ۱۳۹۶ / ۱۰:۰۵
سرویس : آرد و غلات، مواد نشاسته ای
کد خبر : ۷۳۷۲۶
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس آرد و غلات، مواد نشاسته ای
در همایش روز جهانی غذا

نان سحر، نشان ایمنی و سلامت برای محصول نان‌حجیم و نیمه‌حجیم جو را دریافت کرد

شرکت نان سحر با تولید نان‌حجیم و نیمه‌حجیم‌جو حاوی 50 درصد آرد جو، 10 درصد سبوس تخمیری که فاقد نمک، شکر و روغن در فرمولاسیون است، در همایش ملی اعطاء نشان ایمنی و سلامت و گرامیداشت روز جهانی غذا که با حضور وزیر بهداشت، رئیس سازمان غذا و دارو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان ارشد کشوری در روز 23 مهرماه سال جاری و در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، مفتخر به دریافت نشان ایمنی و سلامت و لوح سپاس شد.

شرکت نان سحر در راستای سیاست تولید محصولات سلامت محور اقدام به تولید نان حجیم و نیمه حجیم جو حاوی 50 درصد آرد جو، 10 درصد سبوس تخمیری که فاقد نمک، شکر و روغن در فرمولاسیون  می باشد ، نمود.

از اینرو در شانزدهمین سال همایش ملی اعطاء نشان ایمنی و سلامت و گرامیداشت روز جهانی غذا که با حضور وزیر بهداشت، رئیس سازمان غذا و دارو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولین ارشد کشوری و دست اندر کاران حوزه سلامت و صاحبان صنایع در روز 23 مهرماه سال جاری و در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، مفتخر به دریافت نشان ایمنی و سلامت و لوح سپاس برای محصول نان حجیم و نیمه حجیم جو شد.

بر این اساس ، مهدی خان محمدی، مدیر عامل محترم گروه صنعتی نان سحر به خبرنگار فودنا گفت:امیدواریم با تلاش‌های روزافزون در این عرصه، موجبات نوآوری و ارتقاء کیفیت محصولات شرکت نان سحر را برای مشتریان محترم این برند به ارمغان آوریم.

(سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶) ۱۰:۰۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها