شنبه / ۲۲ مهر ۱۳۹۶ / ۱۲:۴۱
سرویس : صنعت برنج و ماکارونی
کد خبر : ۷۳۶۰۱
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس صنعت برنج و ماکارونی
معاون استاندار:

برنج راتون گیلان از ارگانیک‌ترین محصولات کشور است

معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان گفت: راتون ( برنج برداشت دوم از خوشه ) از ارگانیک ترین محصولات کشور است.

محمد احمدی پور اظهار داشت: در راتون، کشت صورت نمی گیرد و کود دهی در زمان رویش مجدد استفاده نمی شود.
وی با بیان این که برنج حاصل از کشت دوم در بازار از برنج در کشت مرحله اول گران تر است ، افزود: از این رو ضروری است تبلیغ خوبی در کشور در رابطه با ارگانیک بودن کشت دوم برنج انجام گیرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان در ادامه سخنانش چای را یکی دیگر از محصولات کیفی استان نام برد و تصریح کرد: در چای گیلان هیچ سمی مورد استفاده قرار نمی گیرد، اما در این باره هیچ وقت صحبت نمی شود و تنها می گوییم که چای ایرانی خوب است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که گیلان یکی از استان های تامین کننده مرغ کشور است، افزود : چند برابر مصرف در گیلان، مرغ وجود دارد که تقریبا در چهار فصل می توان تولید کرد که البته سرمایه گذاری خوبی در این زمینه انجام گرفته است.
احمدی پور با بیان این که گیلان می تواند یکی از استان های تامین کننده امنیت غذایی به لحاظ کمیت و کیفیت باشد، اظهار کرد: از 18 فعالیت اصلی تولید غذا، گیلان در پنج مورد رتبه برتر کشوری، در شش مورد رتبه دوم کشوری و در سه مورد استان ششم کشوری و در دو مورد دوازدهم را دارد. /ایرنا

(شنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۶) ۱۲:۴۱

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها