سه شنبه / ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ / ۰۸:۵۵
سرویس : صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی
کد خبر : ۷۳۰۳۶
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس صنایع دام، طیور، آبزیان و مکملهای غذایی

تولید سالانه دوهزار تن مرغ بدون آنتی بیوتیک

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان مطرح کرد: سالانه دوهزار تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان اصفهان تولید می شود.

زهرا فیضی مدیر امور طیور سازمان در ارتباط با تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان اظهار کرد: سالانه در حدود هزار تا دو هزار تن مرغ بدون آنتی بیوتیک توسط 10 تا 20 مرغداری در استان تولید می‌شوند.

وی ادامه داد: مرغدارانی که شرایط تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک داشته باشند درخواست خود در این خصوص را ارائه می‌دهند تا کارشناسان دامپزشکی چند آزمایش تخصصی آب، تغذیه، خون و در نهایت گوشت مرغ تولید شده را انجام داده، در صورتی که شرایط تایید و مطابقت با استانداردها ارزیابی شد، مجوز صادر شود، لذا مجوز تولید مرغ آنتی بیوتیک برای هر دوره صادر می‌شود.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان عنوان کرد: مناطق با آب و هوای مناسب و تراکم کم در استان، همچون سمیرم، چادگان و فریدون‌شهر از شهرستان‌هایی هستند که برای پرورش مرغ بدون آنتی‌بیوتیک، ظرفیت‌های بسیار زیادی دارند، به گونه‌ای که امروز اکثر محصول مرغ تولیدی این شهرستان‌ها بدون آنتی بیوتیک هستند.
(سه شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۶) ۰۸:۵۵

پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها