سید رضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان اظهار کرد: نشاء گوجه فرنگی ، باد مجان ، فلفل و پیاز از مهمترین نشاء های تولیدی در استان می باشند.
وی بیان داشت: نشاء های تولیدی حدود 90درصد نیاز محصول گوجه فرنگی، 100درصد بادمجان، 90درصد فلفل و 70درصد محصول پیاز استان را تامین می کند.
امیری زاده خاطر نشان کرد: شهرستان های رودان، بندرعباس، میناب، حاجی آباد، بندرخمیر و پارسیان از مناطق مهم تولید نشاء در استان هستند.
این مقام مسئول با بیان اینکه در برخی از مناطق استان عملیات انتقال نشاء به زمین اصلی آغاز شده است اظهار داشت: صرفه جویی در مصرف آب وبذر، کاهش خسارت ناشی ازسرمازدگی، ایجاد مزارع یکنواخت، کاهش مبارزه با آفات وبیماری ها از مهمترین مزایای کشت نشاء است.
امیری زاده افزود : فصل کشت نشاء از اوایل تیرماه آغاز وتا اوایل مهر ماه ادامه دارد.