علیرضا رفیعیپور مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: امسال 155 هزار قطعه جوجه تولید 272 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی در مرغداری های بدون آنتی بیوتیک استان پرورش داده شد.
وی افزود: با بیان اینکه دوره پرورش این مرغ حداکثر 40 روز است افزود: هر واحد پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک، در سال ۴ دوره جوجه ریزی دارد.
رفیعی از افزایش تعداد واحد ها از 3 واحد به 28 واحدهای مرغ سبز در 11 شهرستان طی سه سال در استان خبر داد و گفت: هم اکنون مرغ بدون آنتی بیوتیک هر هفته، 2 تا 3 روز تولید فقط خود استان در بازار عرضه می شود.
مدیر کل دامپزشکی استان با بیان اینکه سقف تولید مرغ سبز در کشورهای پیشرفته نیز 25 درصد است افزود: تلاش داریم تا در استان نیز به این میزان برسیم و از 50 تن گوشت مرغ مصرفی استان در شبانه روز، 12 تن آن مرغ بدون آنتی بیوتیک باشد. مرغ های بدون آنتی بیوتیک، هیچ نوع آنتی بیوتیکی طی دوره پرورش دریافت نمی کنند.