سه شنبه / ۳ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۱:۲۲
سرویس : تغذیه و سلامتی
کد خبر : ۷۲۳۲۰
گزارشگر : ۱۰۰۸
سرویس تغذیه و سلامتی

مصرف روغن‌های نباتی جامد از علل بروز بیماری‌های قلبی عروقی

مدیر نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌ شمالی گفت: مصرف روغن‌های جامد یکی از مهم‌ترین علل بروز بیماری‌های قلبی عروقی است.

حسن براتی زاده اظهار کرد: روغن نباتی جامد به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع بالا و اسیدهای چرب ترانس که در جریان هیدروژناسیون تولید می‌شود برای سلامتی مضر است .

وی افزود: اسیدهای چرب ترانس در روغن های جامد سبب افزایش کلسترول و LDL بد می‌شود و در عروق بدن و قلب رسوب می‌کند، تجمع این ترکیبات در بافت چربی در ایجاد سرطان سینه، دیابت نوع دو و کم وزنی کودکان در زمان تولد موثر است.

براتی زاده تاکید کرد: داشتن رژیم غذایی کم چرب به دلیل کلسترول کمتر و افزایش مصرف میوه‌ها و سبزی ها به دلیل داشتن مواد ضدسرطانی و فیبر غذایی در حفظ سلامت بدن بسیار موثر هستند.
(سه شنبه ۳ مرداد ۱۳۹۶) ۱۱:۲۲
علی
۱۳۹۶/۰۵/۱۴ Iran
0
0
0

سلام، مطالب سایتتون عالیست ، ممنون میشم در صورت موافقت با سایت ما نیز تبادل لینک داشته باشید http://milyardereirani.ir


پست الکترونیک را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید


خبر 1

خبر برگزیده

بازار ارز

سرویس نمایشگاه و همایش‌ها