یکشنبه، ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶
۲۳:۳۰

جایگاه ویـــژه

اگروفود 96
یکساله (شهریور94)

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
آگهی متنی روژدا
کارخانه تولید و بسته بندی میوه سبزیجات و صیفی جات خشک روژدا - اولین و تنها دارنده نشان برتر استاندارد در تولید میوه خشک در کشور - کارخانه:٠٨٧٣٣٣٦٠١٨٥ - مدیر فروش:٠٩١٢٠٣٦٩٤٠١ ٠٩١٨٣٧٣٣٥٧٣
http://rozhda.com/
سفارش سالنامه و سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی 95
محتوی، دفتر تلفن اطلاعاتی شرکت صنایع غذایی، در 18 دسته بندی تخصصی صنعت 1- سالنامه، صنایع غذایی 2 - سی دی اطلاعات شرکت های فعال صنعت غذا 3- اطلاعات نمایشگاه های اگروفود و شیرینی و شکلات تهران 4- اطلاعات نمایشگاه صنایع غذایی مازندران جمع سفارش فوق جمعا 50 هزار تومان تلفن : 77030313 - 77999893
http://www.foodna.ir/

آگهی بازرگانی

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

جمشید مغازه‌ای از مشکلات جدی صنعت می‌گوید:
فودنا - انجمن صنفی صنایع بیسکویت شیرینی و شکلات در حالی سال 1395 را به پایان می‌رسانید که در سالی که به نام "اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" نامگذاری شده...
چهارشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ - ۹:۳۳
 [تعداد بازدید:481]

تغذیه و سلامت

مدیرکل دفتر بازرسی پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو، به دست اندرکاران تبلیغات و فروش محصولات ماهواره ای...  [تعداد بازدید:47]
طبق مطالعه جدید محققان، حذف غذاهای پرنمک همیشه برای سلامت قلب مفید نیست.  [تعداد بازدید:92]

خبر نمایشگاهی

ایده بازار غذا در روز 19 اردیبهشت ماه در مؤسسه تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کش...
یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۹:۵۲
 [تعداد بازدید:70]
دومین نمایشگاه بین‌المللى باغبانی گل، گیاه و صنایع وابسته ایران سبز ٢٠١٧ افتتاح ...
شنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۹:۴۰
 [تعداد بازدید:221]

یادداشت روز

سفر حداقل در فرهنگ ایرانی وجهی به خصوص دارد و آن هم سوغاتی است. همین امر موجب شد...
چهارشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹
 [تعداد بازدید:1398]
طی ماههای اخیر شاهد تغییر و تحولات زیادی در فرایندها و روال اداری و نرم افزاری د...
دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵
 [تعداد بازدید:566]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


پیشگیری از آلزایمر با رژیم غذایی

۱۰:۲۲ (سه شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۶)
اخبار مرتبط
» رژیم غذایی مدیترانه ای و پیشگیری از بیش فعالی
» کمبود پروتئین در رژیم غذایی موجب اضافه وزن می شود
» چند نکته در مورد رژیم غذایی
» مناسب ترین رژیم غذایی برای نوزادان

کارشناسان تغذیه ادعا می کنند دو نوع رژیم غذایی از ابتلا به آلزایمر پیشگیری می کند.

دو نوع رژیم غذایی جدید به پیشگیری از آلزایمر کمک می کند. یک رژیم موسوم به «راهنمای غذایی سلامت مغز کانادا» توسط دانشمندان موسسه تحقیقاتی روتن کانادا ایجاد شده و دیگری رژیم غذایی معروف MIND است که توسط پزشکان دانشگاه راش شیکاگو و دانشگاه هاروارد بوستون ارائه شده است.

دکتر کارول گرین وود، دانشمند ارشد موسسه تحقیقاتی روتمن، در این باره می گوید: «شواهد علمی متعددی وجود دارد که رژیم غذایی سالم با حفظ عملکرد مغز مرتبط است.»

طبق دستورالعمل رژیمی این دانشمندان، رژیم غذایی باید سرشاز از سبزیجات برگدار سبز، مغزیجات آجیلی، چربی های سالم و ماهی باشد. مصرف غلات کامل و لبنیات کم چرب هم مجاز است. اما مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده باید محدود باشد.

رژیم غذایی MIND تلفیقی از رژیم غذایی مدیترانه ای و رژیم غذاییDASH  (رژیم غذایی کاهش فشارخون) است که تصور می شود هر دو موجب کاهش بروز بیماری های قلبی-عروقی شده و در مقابل زوال عقل هم نقش حفاظتی دارند.

رژیم غذایی MIND شامل ۹ گروه غذایی سالم است: سبزیجات برگدار سبز، سایر سبزیجات، مغزیجات آجیلی، انواع توت ها، لوبیا، لات کامل و تصفیه نشده، ماهی، مرغ و روغن زیتون است.

همچنین ۵ گروه ناسالم غذایی هم وجود دارند که دارای تاثیر معکوس بر عملکرد مغز هستند: گوشت های قرمز، کره و مارگارین، پنیر، شیرینی جات، و غذاهای سرخ شده.

در مطالعه بر روی بیش از ۹۰۰ نفر در رده سنی ۵۸ تا ۹۸ سال مشخص شد افرادی که به شدت از رژیم غذایی MIND پیروی می کردند با کاهش ۵۳ درصدی ریسک ابتلا به آلزایمر مواجه بودند. افرادی که تا حدودی از این رژیم پیروی می کردند با کاهش ۳۵ درصدی این ریسک مواجه بودند. رژیم غذایی این شرکت کنندگان به مدت چهار سال و نیم تحت نظر بود./مهر

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار