یکشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۶
۱۳:۲۶

حامیان فودنا

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی B

آگهی بازرگانی A

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی
بانک اطلاعات صنایع غذایی ایران شامل بیش از 1200 واحد فعال + اطلاعات کتاب نمایشگاه های اگروفود تهران + شیرینی و شکلات تهران +صنایع غذایی استان مازندران - 09212681145
http://www.foodna.ir/

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگو با محمدصادق مروارید، مدیر عامل شرکت نان قدس رضوی:
نان قدس رضوی از گذشته، حس وطعم زیبا و ماندگاری داشته که هنوز برای آحاد زائران رضوی و مسافران مشهد مقدس آشناست، مجمموعه ای که محصول‌هایش در مواردی به ع...
پنج شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۳
 [تعداد بازدید:360]

تغذیه و سلامت

معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان تاکید کرد: تولیدکنندگان مواد غذایی باید سلامت محصولات خود را جدی بگیرند...  [تعداد بازدید:196]
معاون بهداشت وزیر بهداشت از کاهش ۷۵ درصدی سوء تغذیه در کودکان زیر پنج سال ایرانی خبر داد و گفت: تکلیف ما در حوزه سلامت م...  [تعداد بازدید:176]

خبر نمایشگاهی

پیش نشست علمی و تخصصی اولین همایش بین‌المللی فرآورده‌های حلال
حجت‌الاسلام سیدمحمود طباطبایی، دبیر کمیته اولین همایش فرآورده‌های حلال در پیش ن...
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸
 [تعداد بازدید:151]
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران:
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران گفت: جشنواره رستوران محبوب گامی برای اهمیت جایگاه ص...
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۳
 [تعداد بازدید:122]

یادداشت روز

یادداشت از حجت اله جابری (انصاری)
این روزها به هر وزیر معاون وزیر، مدیر کل یا مسئول دولتی می گویی چه کار کرده ای، ...
چهارشنبه ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۹:۲۶
 [تعداد بازدید:566]
یادداشت از مهدی احمدی لفورکی
از دید بسیاری از فعالان صنفی کم‌توجهی به اتحادیه‌ها و اصناف در برنامه ششم توسعه ...
یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶ - ۸:۴۸
 [تعداد بازدید:141]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


پیشگیری از آلزایمر با رژیم غذایی

۱۰:۲۲ (سه شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۶)
اخبار مرتبط
» رژیم غذایی مدیترانه ای و پیشگیری از بیش فعالی
» کمبود پروتئین در رژیم غذایی موجب اضافه وزن می شود
» چند نکته در مورد رژیم غذایی
» مناسب ترین رژیم غذایی برای نوزادان

کارشناسان تغذیه ادعا می کنند دو نوع رژیم غذایی از ابتلا به آلزایمر پیشگیری می کند.

دو نوع رژیم غذایی جدید به پیشگیری از آلزایمر کمک می کند. یک رژیم موسوم به «راهنمای غذایی سلامت مغز کانادا» توسط دانشمندان موسسه تحقیقاتی روتن کانادا ایجاد شده و دیگری رژیم غذایی معروف MIND است که توسط پزشکان دانشگاه راش شیکاگو و دانشگاه هاروارد بوستون ارائه شده است.

دکتر کارول گرین وود، دانشمند ارشد موسسه تحقیقاتی روتمن، در این باره می گوید: «شواهد علمی متعددی وجود دارد که رژیم غذایی سالم با حفظ عملکرد مغز مرتبط است.»

طبق دستورالعمل رژیمی این دانشمندان، رژیم غذایی باید سرشاز از سبزیجات برگدار سبز، مغزیجات آجیلی، چربی های سالم و ماهی باشد. مصرف غلات کامل و لبنیات کم چرب هم مجاز است. اما مصرف گوشت قرمز و فرآوری شده باید محدود باشد.

رژیم غذایی MIND تلفیقی از رژیم غذایی مدیترانه ای و رژیم غذاییDASH  (رژیم غذایی کاهش فشارخون) است که تصور می شود هر دو موجب کاهش بروز بیماری های قلبی-عروقی شده و در مقابل زوال عقل هم نقش حفاظتی دارند.

رژیم غذایی MIND شامل ۹ گروه غذایی سالم است: سبزیجات برگدار سبز، سایر سبزیجات، مغزیجات آجیلی، انواع توت ها، لوبیا، غلات کامل و تصفیه نشده، ماهی، مرغ و روغن زیتون است.

همچنین ۵ گروه ناسالم غذایی هم وجود دارند که دارای تاثیر معکوس بر عملکرد مغز هستند: گوشت های قرمز، کره و مارگارین، پنیر، شیرینی جات، و غذاهای سرخ شده.

در مطالعه بر روی بیش از ۹۰۰ نفر در رده سنی ۵۸ تا ۹۸ سال مشخص شد افرادی که به شدت از رژیم غذایی MIND پیروی می کردند با کاهش ۵۳ درصدی ریسک ابتلا به آلزایمر مواجه بودند. افرادی که تا حدودی از این رژیم پیروی می کردند با کاهش ۳۵ درصدی این ریسک مواجه بودند. رژیم غذایی این شرکت کنندگان به مدت چهار سال و نیم تحت نظر بود./مهر

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار