دوشنبه، ۵ تیر ۱۳۹۶
۰۱:۱۵
جهت درج در قسمت 2 بالای صفحه نخست کلیک کنید
جهت تبلیغات در این مکان کلیلک کنید
جهت درج آگهی بین المللی  صنایع غذایی ایران کلیک کنید

حامیان فودنا

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی B

آگهی بازرگانی A

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی
بانک اطلاعات صنایع غذایی ایران شامل بیش از 1200 واحد فعال + اطلاعات کتاب نمایشگاه های اگروفود تهران + شیرینی و شکلات تهران +صنایع غذایی استان مازندران - 09212681145
http://www.foodna.ir/

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگو با جلیل وطندوست مدیرعامل شیرین وطن:
صنایع غذایی شیرین وطن بصورت رسمی از سال 1381 آغاز به کار کرد و در ابتدا با یک خط تولید بیسکویت فعالیت می کرد که به تدریج دیگر اقلام صنعت به آن اضاف...
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۷
 [تعداد بازدید:450]

تغذیه و سلامت

محققان در یک مطالعه جدید به رابطه بین خوردن سیب زمینی سرخ کرده و افزایش خطر مرگ زودهنگام پی برده اند.  [تعداد بازدید:224]
اگرچه تصور می شود مصرف لبنیات کم چرب سالم تر است اما تحقیق جدید نشان می دهد این عادت با افزایش نسبی ریسک ابتلا به بیماری...  [تعداد بازدید:417]

خبر نمایشگاهی

فودنا - این نمایشگاه به مناسبت هفته گرامیداشت جهاد کشاورزی برپا شده است
چهارشنبه ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۲
 [تعداد بازدید:219]
2 تیزر کامل از بزرگترین رویداد غذایی ایران
فودنا - محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، دوم تا پنجم خردادماه میزبان بیس...
جمعه ۱۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۸
 [تعداد بازدید:177]

یادداشت روز

مدیرعامل مجتمع صنایع غذایی گلها:
بحران روابط قطر در حالی فرصت حضور کالاهای ایرانی در بازار این کشور را فراهم کرده...
دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶
 [تعداد بازدید:113]
یادداشت منصور انصاری سردبیر نشریه دامپروران:
باید تکلیف سیاست راهبردی اقتصاد سیاسی کشور درحوزه واردات و صادرات محصولات کشاورز...
سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹
 [تعداد بازدید:130]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


تهیه آدامس از نفت سخنی غیر علمی و خنده دار است/ نظارت کامل اعمال می شود

۱۲:۵۴ (چهارشنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۶)
اخبار مرتبط
» کدام طعم آدامس برای سلامتی مفیداست؟/ این گیاه را به جای آدامس های شیمیایی بجوید
» کشورهایی که آدامس ایرانی بدون قند می جوند را بشناسید!
» وجود «آدامس نفتی» کذب است

رییس اداره نظارت بر موادغذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: آدامس از جمله تنقلات جویدنی می باشد که مصرف آن سابقه طولانی در سراسر جهان دارد و مواد متشکله اصلی آن صمغ پایه از انواع طبیعی و مصنوعی، شکر، گلوکز، شیرین کننده های مجاز می باشد.

مهندس نسترن محمدی رییس اداره نظارت بر موادغذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو  گفت: آدامس از  جمله تنقلات جویدنی می باشد که مصرف آن سابقه طولانی در سراسر جهان دارد و مواد متشکله اصلی آن صمغ پایه از انواع طبیعی و مصنوعی، شکر، گلوکز، شیرین کننده های مجاز می باشد بنابر این مردم نباید بر این گفته ها ی غیر علمی که پایه اصلی آدامس یکی از ۷۰  هزار مشتقات نفت خام  وقعی بنهند.
وی افزود:  متاسفانه عده ای برای دیده شدن هر خزعبلاتی را بیان می کنند لذا بهترین حربه برای مقابله با چنین گفته های خنده داری رجوع به منابع معتبر است.
مهندس محمدی اظهار داشت: گرچه آدامس ها در شکل ها و اندازه های مختلف تولید می شود اما ماده اصلی آن Gum base یا همان پایه آدامس است که بصورت  طبیعی یا مصنوعی مشاهده می شود.
 وی ادامه داد: پایه طبیعی شامل صمغ های طبیعی اولئورزینی هستند که عموما از تنه درخت بدست آمده و سپس فرآوری می شوند که در ایران معروفترین صمغ طبیعی  تحت نام سقزشناخته می شود.
مهندس محمدی گفت: صمغ های پایه مصنوعی نیز بصورت منتتیک در صنعت تهیه می شود و متشکل از برخی افزودنی های مجاز هستند که براساس مقررات  کدکس بین المللی مواد غذایی افزودنی های مجاز برای تهیه صمغ مصنوعی بطور کامل مشخص گردیده است و همواره پایش و کنترل این پایه های آدامس بر اساس ضوابط بین المللی مطرح شده انجام می شود.
رییس اداره نظارت بر موادغذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: پایه آدامس یک ترکیب غیرمغذی ، غیرقابل هضم و نامحلول در آب است که برای انتقال شیرینی و طعم در آدامس استفاده می شود. غیرمغذی و غیرقابل هضم بودن به این منظور نمی باشد که از مواد غیرخوراکی تشکیل شده است بلکه منشاء آنها گیاهی بوده انواع رزین ها، روغن های خوراکی مثل گلیسرول ها کربنات کلسیم، امولسیفایرها و ... را شامل می شود که طبیعتا بنا بر کیفیت کیفیت ونوع کاربرد و محصول نهایی متفات است.
وی در پایان گفت: اما آنچه بیانش ضروری به نظر می رسد اینکه که آدامس نیز مانند دیگر فراورده های غذایی در هنگام تولید بطور ناگهانی و سرزده مورد پایش و کنترل کارشناسان سازمان غذا و دارو و معاونتهای غذا و داروی دانشگاهها  قرار گرفته و بر مواد اولیه مصرفی آنها نظارت کامل اعمال می شود کما اینکه  محصول نهایی نیز حتما مورد آزمایش واقع  می شود.

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار