شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۶
۱۷:۴۱

حامیان فودنا

یکساله (شهریور94)

آگهی بازرگانی B

آگهی بازرگانی A

پخش و توزیع مواد غذایی میثاق

تبلیغات متنی

مولتی وک خاورمیانه
بهترین راه حل برای بسته بندی محصولات به شما بزرگترین تولید کننده دستگاه های بسته بندی ترموفرمینگ در دنیا تولید کننده ماشین آلات بسته بندی ترموفرینگ ، تری سیلر، فرم شرینک ،مولتی فرش (اسکین) ، توزین اتوماتیک ، کیسه ای ، عمودی ---- ارایه دهنده فیلم های بسته بندی سخت و نرم و اسکین و شرینک شامل: /PE/CPET/PET/OPA/PA/CPP/OPP/PP …
http://www.multivac.ae/
سی دی اطلاعات شرکت های صنایع غذایی
بانک اطلاعات صنایع غذایی ایران شامل بیش از 1200 واحد فعال + اطلاعات کتاب نمایشگاه های اگروفود تهران + شیرینی و شکلات تهران +صنایع غذایی استان مازندران - 09212681145
http://www.foodna.ir/

نیازمندیهای صنعتی

همکاری در فروش و بازاریابی
http://www.foodna.ir/fa/home
سالنامه 1395 صنایع غذایی ایران
http://foodna.com/

گفتگو

گفتگو با محمدصادق مروارید، مدیر عامل شرکت نان قدس رضوی:
نان قدس رضوی از گذشته، حس وطعم زیبا و ماندگاری داشته که هنوز برای آحاد زائران رضوی و مسافران مشهد مقدس آشناست، مجمموعه ای که محصول‌هایش در مواردی به ع...
پنج شنبه ۲۳ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۳
 [تعداد بازدید:355]

تغذیه و سلامت

معاون غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان:
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان تاکید کرد: تولیدکنندگان مواد غذایی باید سلامت محصولات خود را جدی بگیرند...  [تعداد بازدید:174]
معاون بهداشت وزیر بهداشت از کاهش ۷۵ درصدی سوء تغذیه در کودکان زیر پنج سال ایرانی خبر داد و گفت: تکلیف ما در حوزه سلامت م...  [تعداد بازدید:160]

خبر نمایشگاهی

پیش نشست علمی و تخصصی اولین همایش بین‌المللی فرآورده‌های حلال
حجت‌الاسلام سیدمحمود طباطبایی، دبیر کمیته اولین همایش فرآورده‌های حلال در پیش ن...
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۸
 [تعداد بازدید:130]
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران:
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران گفت: جشنواره رستوران محبوب گامی برای اهمیت جایگاه ص...
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۳
 [تعداد بازدید:108]

یادداشت روز

یادداشت از حجت اله جابری (انصاری)
این روزها به هر وزیر معاون وزیر، مدیر کل یا مسئول دولتی می گویی چه کار کرده ای، ...
چهارشنبه ۵ مهر ۱۳۹۶ - ۹:۲۶
 [تعداد بازدید:550]
یادداشت از مهدی احمدی لفورکی
از دید بسیاری از فعالان صنفی کم‌توجهی به اتحادیه‌ها و اصناف در برنامه ششم توسعه ...
یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶ - ۸:۴۸
 [تعداد بازدید:141]
 صفحه ۱ از ۲   ۲   بعدی » 

پربازدیدترین صفحات

استخدام، مواد اولیه، ماشین آلات، صادارت و واردات و انواع نیازمندیهای صنایع غذایی ایران
اعطای نمایندگی انحصاری محصولات غذایی از شرکتهای معتبر بین المللی

جعبه ابزار کاربران


کیک‌های برنامه‌ی ماه عسل و سه‌ستاره از کجاست

۱۶:۱۰ (سه شنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۶)
اخبار مرتبط
» مهارت قنادی در کنار حرارت 80 درجه + دستمزدها
» قنادی ها شیرینی عید را در جعبه های استاندارد عرضه کنند

فودنا - کیک‌های ماندگار برنامه های احسان علیخانی که به اشکال صدف، کره ماه، طرح دکور برنامه و سه ستاره در صدا و سیما به نمایش درمی آید توسط یکی از قنادی‌های معروف و بنام پایتخت درست می‌شود که به همین دلیل تصمیم گرفتیم مختصری به تاریخچه و توانایی‌های این قنادی بپردازیم.

قنادی سولدوش به بهره‌گیری بیش از 50 سال سابقه امروز به یکی از مشهورترین قنادی ها و شیرینی‌پزی‌های ایران تبدیل شده است، توانمندی و نام این مجموعه از ایران نیز فراتر رفته است و در ایرانیان مقیم اروپا نیز از مشتریان این قنادی هستند، به همین دلیل مروری به زندگینامه قادر نوروزی موسس سولدوش و توانمندی های این مجموعه می پردازیم.

نگاهی گذرا به زندگینامه‌ی قادر نوروزی موسس قنادی سولدوش

آقای قادر نوروزی بنیانگذار قنادی سولدوش، متولد 1334 می‎باشند. در نوجوانی و از سن 13 سالگی کار در قنادی را با شاگردی آغاز کرد و به صنعت شیرینی علاقمند شد. با تلاش در سنین نوجوانی و جوانی پس از 10 سال کار مداوم و تلاش پیگیر، به یک استادکار ماهر در بخش پخت معروف گردید. چنانچه صنف قنادی از تجربه ایشان برای راه‎اندازی قنادی‎های مختلف در شهر تهران بهره می‎جستند و از نظرات ایشان در پیشبرد کارهایشان بهره‎ مند می‎شدند.

سولدوش نامی شناخته شده در بین ایرانیان مقیم اروپا

لازم با یادآوری است که کار کردن و آموختن این حرفه با امکانات محدود سالهای قبل از دهه 50 و اوایل سال 60، بسیار دشوار بود و تلاش بیشتری را می‎طلبید که از توان یک نوجوان خارج بود ولی با اتکای به خدا و علاقه وافر ایشان به این صنعت، با سخت کوشی مشکلات را یکی از پس از دیگری پشت سر نهاده و با افتتاح قنادی سولدوش در سال 1365 توانستند به طور مستقل در این حرفه به فعالیت بپردازند.

قنادی سولدوش در ابتدا یک مغازه 28 متر مربعی با یک کارگاه 50 متر مربعی را شامل می‎شد و در منطقهای  خلوت و خالی از سکنه شمس آباد قرار داشت. آن زمان نظر دوستان آقای نوروزی این بود ایشان با سابقه درخشانی که در صنعت قنادی دارند و با تجارب کم نظیری که با زحمات فراوان به دست آورده‎اند، شایسته نیست در این بیابان عمر خود را تلف کنند؛ ولی ایشان با تصمیم قاطع و عزمی راسخ به فعالیت، گسترش و توسعه قنادی سولدوش در تپه شمس آباد ادامه دادند که هم اکنون باگذشت حدود سی سال از افتتاحش نه تنها یکی از قنادی‎های صاحب نام تهران و ایران، بلکه نامی شناخته شده در بین ایرانیان مقیم کشورهای اروپایی همانند: سوئد، سوییس، آلمان و انگلستان است و سالانه بخش قابل توجهی از محصولاتش به این کشورها صادر می‎نماید.

هم‎اکنون خدا را شاکر است که با قدرت بدنی و نیروی تفکر و سلامتی خود که خداوند به او عطا فرمود، توانست به تنهایی و بدون حمایت کسی به روی پای خود بایستد و تا می‎تواند دست افتادگان بسیاری را بگیرد.

 جشنواره ساتین گلنان پوراتوس در قنادی سولدوش

شعبه 2 سولدوش و کافه نان سولدوش با مدیریت فرزندان قادر نوروزی فعالیت می کند

 آقای نوروزی 50 سال است که در این صنعت فعالیت می‎کند و 30 سال سابقه مدیریت سولدوش را در کارنامه خود دارند و 2 سال پیاپی به عنوان کارآفرین و فن آورین در سال‎های 92 و 93 در صدا و سیمای ایران معرفی شده‎اند در سال 92 شعبه 2 سولدوش با مدیریت آقای مهندس محمدرضا نوروزی در پاسداران افتتاح گردید. همچنین در سال 94 کافه نان مجموعه سولدوش، با مدیریت فرزند دیگر نوروزی به مدیریت ( شهریار نوروزی ) برای رفاه حال مشتریان و ارائه خدمات به ایشان جنب شعبه یک افتتاح شد.

 

سولدوش به چه معناست؟

در زبان آذری کلمه " ساق" یعنی راست و "سول" یعنی چپ. ساقدوش یعنی کسی که در سمت راست داماد در شب عروسی می‎ایستد و داماد را همراهی می‎کند و سولدوش یعنی کسی که در سمت چپ داماد در شب عروسی می‎ایستد و داماد را همراهی می‎کند. در حقیقت ساقدوش و سولدوش مترادف هم و هر دو نفرات همراهی کننده داماد در شب عروسی می‎باشند.

 

سولدوش نخستین شیرنی‌سرای تهران که سفارشات اینترنتی را در منزل تحویل می دهد

سولدوش نخستین شیرینی سرای تهران است که از طریق سایت سولدوش سفارشات مشتریان را در منزلشان تحویل می‎دهد.

سفارش اینترنتی به این صورت است که فرم سفارش اینترنتی توسط مشتری تکمیل و پس از پرداخت الکترونیکی، برای حصول اطمینان با تلفن 2861 تماس گرفته و 48 ساعته سفارش خود را در منزل تحویل می‎گیرد.

هدف اصلی سولدوش آشنایی با مراحل پخت دسر و شیرینی و کیک است تا مشتریان گرامی با مواد اولیه مرغوب و وسایل استفاده شده در شیرینی‎های مختلف آشنا شده و با اطمینان و آگاهی بیشتر از محصولات سولدوش استفاده کنند.

سعی سولدوش بر این است که با ایجاد فضای مناسب و مطابق با استانداردهای بهداشت و بهره‎مندی از تکنولوژی مدرن همگام با زمان گام بردارد.

با به کار گیری ماشین آلات مدرن در صنعت شیرینی، محصولات خود را بدون دخالت دست و ایمنی شغلی و مواد مرغوب و مطمئن و استاندارد ارائه نماید و از نیروی انسانی مجرب و علاقمند و مبتکر و خلاق بهره گیرد.

 جشنواره ساتین گلنان پوراتوس در قنادی سولدوش

کادر مجرب و متخصص از مزایای سولدوش

همه کارکنان سولدوش دارای گواهینامه آموزش بهداشت بوده و دارای کارت بهداشت هستند و با استفاده از یونیفرم مخصوص و پاکیزه و کلاه بهداشت در محیط کار فعالیت می‎نمایند و باید گفت کادر مجرب و متخصص مجموعه سولدوش از مزایای این شیرینی سرای بنام پایتخت است.

مزایا و اهداف سولدوش

قنادی

مشتری مداری و تنوع از اهداف این قنادی است

توجه به سلائق و ذائقه مشتریان و آموزش و به روزرسانی اطلاعات کارکنان در صنعت شیرینی و ایجاد انگیزه در کارکنان از اهداف سولدوش به شمار می‎ایند که موجبات کارآفرینی را فراهم می‎سازد.

هدف از تولید در صنایع غذایی برآوردن انتظارات مشتریان و دستیابی آنان به محصولات جدید، کیفی، ایمن و مناسب با نیازهایشان است.

ارتباط مستمر با مشتریان جهت شناخت نیازهای جدید آنان، عرضه محصولات جدید و متنوع با استفاده از مدرنترین فناوری‎های روز، ایجاد محیط کار پویا و مناسب از طریق ایجاد روحیه همکاری و فضای مناسب مدیریتی در سطح سازمان، آموزش مستمر و مداوم نیروی انسانی می‎توانند انتظارات مشتریان را برآورده سازند.

بهره‎گیری از افراد مبتکر و خلاق در طراحی و تزئین کیک‎های تولد، عروسی و مناسبت‎های مختلف، نظارت بر رعایت اصول بهداشت در کلیه مراحل تولید.

نظارت بر بهداشت افراد در کلیه بخش‎های تولید و نگهداری و بسته‎بندی و ارائه محصولات به مشتریان.

نظارت روزانه بر تمیزی، پاکیزگی و بهداشت محیط کار و ضدعفونی شدن ابزار و ماشین‎ آلات و میزهای کار توسط مربی بهداشت مستقر در کارگاه.

بازرسی‎های سرزده از کارگاه برای بررسی رعایت همه موارد بهداشتی و کیفیتی و استفاده از مواد تزئینی خوراکی و رنگ‎های مجاز خوراکی در شیرینی‎ها و کیک‎ها، مشتری‎مداری، وجدان کاری، اخلاق پسندیده، پذیرش نظرات و پیشنهاد مشتریان به منظور جلب نظر کامل آنها.

آموزش کارکنان به منظور دستیابی به ایجاد روابط عمومی مناسب و در شآن مشتریان و بالا بردن میزان رضایتمندی مشتریان از کل مجموعه سولدوش، همگی از اهداف مهم و اساسی و آرمانی سولدوش است.

شیرینی فلورانتینه از محصولات اختصاصی سولدوش است

شیرینی فلورانتینه ( سوهان گردویی) مخصوص شیرینی سولدوش است و انواع مختلف پسته‎ای و بادامی و گردویی آن در سولدوش تهیه و ارائه می‎شود.

 جشنواره ساتین گلنان پوراتوس در قنادی سولدوش

دلیل کیفیت و شهرت سولدوش

سولدوش به دلیل استفاده از بهترین و با کیفیتترین مواد اولیه از جمله: آرد درجه یک، روغن استاندارد، شکر تصفیه شده، کاکائو وانیل و دیگر مواد شیرینی‎پزی معروفیت جهانی یافته و شیرینی‎های خود را به کشورهای انگلستان و آلمان و سوئد و سوئیس صادر می‎نماید.

 

زولبیا بامیه و گوشفیل و نان‌های خاص سولدوش در ماه رمضان زبانزد خاص و عام است

در ماه‎های مبارک رمضان کیفیت زولیا و بامیه و گوشفیل سولدوش به همراه نان‎های مخصوص افطارش زبانزد خاص و عام است.

در اعیاد نیز شهروندان سفره‎های رنگین خود را با شیرینی‎های سولدوش رنگین‎تر و متنوع‎تر می‎کنند. 

 

گواهینامه‎های اکتسابی سولدوش

اولین دارنده گواهینامه مدیریت کیفیت: iso 9001:2000 از استرالیا

نشان استاندارد ایمنی بهداشت مواد غذایی: HACCP code: 2003 نشان استاندارد سیستم ایمنی شغلی 2005:ISI 22000 از استرالیا نشان استاندارد مدیریت کیفیت: 

TQCSI از استرالیا و نشان استاندارد حلال

 

جشنواره‎ها و کیک‌های ویژه سولدوش

جشنواره‎ انار

سال اول: یک کیک به شکل میوه انار به وزن950 کیلوگرم.

سال دوم: یک کیک به شکل درخت انار و یک کیک به صورت آبشار به وزن 1200 کیلوگرم.

سال سوم: یک کیک به صورت سفره عقد به وزن 1700 کیلوگرم به مناسبت‎ هفته ازدواج

 

کیک‎های ماندگار سولدوش

کیکی به شکل کندوی عسل، در جشنواره عسل به وزن 1500 کیلوگرم.

کیکی با طرح پرچم ایران، به ابعاد 4 در 6 متر به مناسبت آزادی خرمشهر.

کیکی به شکل صدف متناسب با طرح دکور مجموعه تلویزیونی ماه عسل در سال 93.

کیکی به شکل کره ماه و طرح دکور مجموعه تلویزیونی ماه عسل در سال 94 به وزن 130 کیلوگرم

کیکی به شکل کره ماه هلالی برای مجموعه تلویزیونی ماه عسل در سال 95 به وزن 140 کیلوگرم

کیک نوروز، کیک تندیس سه ستاره و در مسابقه کیک که در کیش برگذار شد، ما مقام اول را کسب کردند.  / فودنا

میانگین امتیاز کاربران: 0.0  (0 رای)

امتیاز :
 
نام فرستنده :
پست الکترونیک : *  
نظر : *
   
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500  

  

آخرین اخبار